Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natt

Prosze o pomoc.

Polecane posty

Pomóżcie mi dziewczyny ! :) Mianowicie, od ponad 2 miesięcy z narzeczonym staramy się o mała fasolkę, jak na razie zero rezultatów ( tak mi się wydaje ) Od jakiegoś czasu mam obolałe piersi, są strasznie nabrzmiałe ! ;/ mam wrażenie jakby się powiększyły ... nie raz, odczuwam ból w podbrzuszu ( tak jak na okres ) dodam, iż okres miałam 20września i trwał on 3dni a zazwyczaj trwa 5-6dni, 3dni przed okresem robiłam test, wyszedł negatywny. Dlatego moje pytanie brzmi : Po jakim czasie od zapłodnienia , mogą nastąpić objawy ciąży? Czy właśnie takie objawy jak napisałam wyżej ( obolałe piersi, krótsza miesiączka, ból w podbrzuszu ) mogą oznaczać ciąże ? Wiem że muszę zrobić test, jak każda kobieta, obawiam się rozczarowania ( po raz kolejny ) a teraz tak z innej beczki, jezeli już by wyszedl ten negatywny to jak się starac dalej o to żeby wreszcie wyszlo ? witaminy ? pozycje ? Proszę o pomoc.

Gość zartujesz????
od ponad 2 miesięcy chyba sobie zartujesz:O co to sa 2 miechy kobieto:O

Gość HAHAHAHAHAHAAHHA
dobre:D 2 miesiace WYLUZUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vbm
chcesz fasole? to idz do warzywniaka

Boże, widzisz a nie grzmisz ;] napisałam zdrobniale ;] dużo ludzi tak mówi, a ja jestem w tej większosci ;) Chyba nie ma nic złego w tym ;]]

Gość lash arkitektt
Natt ja sie staram kilka lat a ty piszesz o 2-ch miesiacach !!!

Gość mieliśmy, ale
dwa miesiące to niewiele, jak podchodzisz poważnie do sprawy, to kwas foliowy, badanie na różyczkę, cytomegalię i toxoplazmozę , nie myśl o tym, że się starasz, tylko uprawiaj seks spontanicznie i błagam Cię- nie pisz, że starasz się o fasolkę, bo to tak infantylne, że aż zęby bolą

Gość redhood girl
nie wiem po co napisalas to 2 razy :/ ... nikt ci nie pomoze na kafe... nie dalas szczegolow np. kiedy sie kochalas ostatni raz i faktycznie 2 miesiace to malo i wyluzuj troche jak bedziesz tak o tym myslec to 2 miesiace zamieni sie w 2 lata

Gość bhgft
hokus pokus, fasola będzie w następnym miesiącu, podaj adres, przyślę cały worek

Gość TOPKA
oprocz tych badan ktore wymienila kolezanka, zrob koniecznie TSH(tarczyce) !!!pozdrawiam