Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjkhjk

Macie czasem tak jak ja?

Polecane posty

Gość jhjkhjk

kiedyś taka nie byłam, teraz wstydze sie troche wychodzić na ulice bo mam wrażenie że jestem zle ubrana mam troche rockowy styl czasem ubieram bluzy bardziej młodzieżowe, ogólnie boje sie krytyki ludzi na wszystko :( powinnam mieć opinie innych gdzieś? mam przykre wspomnienia z dzieciństwa przez ludzi może to dlatego. przejmujecie sie opiniami innych na temat waszego wyglądu? czy olewacie to?

Gość jdjdhhddjd
mam tak samo jak Ty

Gość Cień Nicości
Ja mam na to zlewke, niech sobie mówią co chcą. Najważniejsze to być sobą i iść przed siebie.

Gość fefge3t3et
ja mam w dupie jak kto mnie postrzega, nikomu krzywdy nie robie ubierajac sie tak jak chce badz z powodow ekonomicznych czyli braku kasy. chadzam po lumpeksach i tam sie w wiekszosci ubieram i kij ludziom w oko

Przecież na ulicy nikt cię palcem nie wytknie. Więc o jakie opinie chodzi? Każdy gdzieś zmierza, śpiesząc się przy tym... Ja w ogóle nie zwracam uwagi na mijane osoby, w dupie mam jak wyglądają i pewnie inni też mają większość w dupie, chyba, że ktoś skrajnie wygląda jak dziwadło albo zjawiskowo.Wtedy na taką osobę się zerknie, ale później idzie to w zapomnienie...