Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v jvjhjvhjhj

Co sądzicie o dziewczynie która...

Polecane posty

Gość v jvjhjvhjhj

sypiała z wieloma dla swojej przyjemności ,ale nie bierze za to kasy choć by mogla gdyby chciała ,ale nie chce byc dziwką

Gość zalezy jak spojrzec
-lubi sex (ma duze potrzeby -nie szanuje sie (w tych czasach to normalka) -nie dba o swoje sprawy (skoro nie bierze kasy)

Gość iueraieauyteruyte
Jest najtansza z qrew. Darmowa. FUJ

Gość zuuska90
Skoro to lubi, to nie widze powodu, żeby się ograniczała.

Gość v jvjhjvhjhj
darmowa bo nie chce brac kasy choć miała takie propozycje ,ale tak sobie postanowiła i już

Gość v jvjhjvhjhj
poza tym sypia z takimi co raczej nie płaca za seks...

Gość redhood girl
czlowiek jest tylko czlowiekiem ... ma potrzeby sexualne i jezeli nie znajdzie swojej drugiej polowy przez 2 lata to znaczy ze ma sie z nikim sie bzykac prosze was gadacie jak mocherowe berety , moze ma jeszcze spac w koszuli od szyji po kostki :/... a facet jak sypia z wieloma to co znaczy ze meska dziwka ze tania meska kurwa... nie, zaspakaja swoje potrzeby wazne aby w zwiazku byla wierna i kochala partnera. jezeli ci sie ona podoba to staraj sie o nia moze okarze sie spoko dziewczyna NIE KONIECZNIE KURWA ...

Gość redhood girl
w lewo 19 do kogo ten zalosny tekst ???

Gość Roszka
Nie lubię dużych pał, debile myślą że to zaszczytg, fuj. A o takich osobach nic nie myślę, widać lubią seks, może to ich jedyna przyjemność w życiu?

Gość w lewo 19
Pytałem autorki jakie lubi rozmiary. No jakieś doświadczenie w sumie ma więc coś tam o anatomi męskiej wie :classic_cool: a Ty jaki e lubisz Red? Możemy się wymienić fotami..

Gość w lewo 19
Roszka rozumiem Ciebie. Nie szczyce się tym nawet napisałem że mam krzywego, więc jakaś krytyka jest.

Gość prawictwo pospolite126
zależy co znaczy wielu .. 6 ,, 16 , czy 30 a zwreszta im wieksza ilosc partnerow tym wieksze prawdopodobienstwo ze jest cie chorym HPV , rzerzaczka, kiła itd itp

Gość Roszka
Pałka zwykle idzie na bok, tak jak jej posiadacze ;-)

Gość redhood girl
w lewo 19 ... jestes ograniczony i to baardzo ... jestem ciekawa czy obrazal bys tak w twarz .. jestes kolejnym kozakiem ktory cwaniakuje na forum i wyzywa ... ale szczerze nie czuje sie urazona , bo kurwa nie jestem :) nie twoj interes jakiej wielkosci lubie i jak lubie i napewno jestes ostatnia osoba z ktora bym sie fotami wymieniala tym bardziej ze masz krzywego ;) poj partner ma idealny i mi to pasuje a jak chcesz sie pochwalic krzywym duzym chujem to tutaj raczej ci to nie wyjdzie ...