Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avokadotylko

chrostki u niemowlaka pomocy

Polecane posty

do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów,od wczoraj pojawiły się u mojej 10 miesięcznej córeczki chrostki na pupie,ale takie dziwne,niektóre jakby wypełnione płynem,co to jest??mamusie pomóżcie,jest ich kilka a ja już panikuje

Gość Kalinka z Ozonea
co to są "chrostki", bo w języku polskim nie ma takiego słowa

Gość drftukjl;kjkutyrfd
wszystko zniosę tylko nie chrosty...

Gość a co to jest MOPR?
Może dziecko zjadło coś co wywołało alergię-czasem zdarza się,że tylko na tyłku są krosty.

Gość a co to jest MOPR?
Jaja sobie robisz? 10 miesięcznemu dziecku dałaś monte? Gratuluję w takim razie inteligencji... Orzechy i kakao to silne alergeny zalecane do wprowadzenia do diety dziecka po skończeniu roku w formie nieprzetworzonej,a gowna typu monte są powyżej 3 lat :O

Gość mala_zielona_te
tylko na posladkach ? stopy ? jama ustna ?

Gość ciotka berta u roberta
Panikujesz,bo dziecko ma kilka krostek,ale nie panikujesz dając jej Monte? A widziałaś reklamę Monte? Tam podpowiem-grają takie duże dzieci i nie niemowlaki. Dziecku wyszła wysypka na pupie,bo od kału ma podrażnione. Tak się dzieje bardzo często jak dziecko zje coś co uczula,a to coś nie strawiło się dokładnie. Przewód pokarmowy małej nie był gotowy na takie wynalazki i jeszcze długo nie będzie gotowy :O

Gość erykaznawszystko
Ja mam 17 miesieczniaka i od roku tez mu daje monte i nic mu sie nie dzieje.Moj tak mial raz tez kolo roczku jakos to bylo,lekarka dala mi masc.To z odparzenia.