Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnicaasica

Dla czego życie jest takie okrutne pomimo ze mam dzieci i męża nie mam nikogo

Polecane posty

Gość zazdrośnicaasica

Dla czego tak jest że czuję się tak strasznie samotna pomimo tego że mam męża dzieci mam 27 lat od 17r życia nie mam rodziców babci dziadka cioci kogokolwiek kto by mnie wspierał przytulił doradził itd?

Gość adfadf333
A pracujesz? Spróbuj zagadać do ludzi z pracy, albo jak nie pracujesz to poszukaj czegoś jeśli możesz. Jeśli zajmujesz się dziećmi to może spróbuj nawiązać kontakt z innymi matkami, gdzieś na placu zabaw czy gdzieś, w końcu jest tyle wspólnych tematów. Trzeba poznawać nowych ludzi, otwierać się. Jeśli tylko będziesz wobec nich uśmiechnięta, serdeczna, skora do nawiązania kontaktu to w końcu ktoś się znajdzie. Jesteś jeszcze młoda 27 lat to życie przed Tobą i najważniejsze że masz rodzinę to jest bezcenne.

Gość zazdrośnicaasica
jak bylo cieplo to wychodziłam na plac zabaw nawet jedna sie tam znalazla ale jakas dziwna byla a teraz zimno to siedze w domu nie pracuje bo mam 2 dzieci jedno 5 chodzi do przedszkola a drugie 3 i nie dostalo sie a pracy tu za bardzo nie ma wiem ze moloda jestem ale czuje sie na 40 lat

Gość zazdrośnicaasica
bardzo bym chiala isc do pracy bo wiem ze wtedy nalapala bym kontaktow a tak siedze z dziecmi 24 na dobe w czterech scianach i martwie sie o wszystko nie mam zameldowania mieszkania (wynajmujemy) beznadziejne takie to moje zycie chyba jestem przekleta myslac o tym co w zyciu przeszlam za tak molodego wieku to chyba tak ktos mnie przekloł