Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 9, 2012 http://eurosport.onet.pl/wideo/kosecki-to-jest-spelnienie-moich-marzen,96612,w.html za młodu grałem z nim wiele razy jako dzieciaki:D i nikt go nie lubil bo kiwal sie na smierc i pozatym niczym sie nie wyrózniał:D szybciej od niego biegalem i celniej strzelałem ja iwem ze mu ojciec kazal tak ggrac tzn biegac z pilka przy nodze jak najwiecej , cwiczyc kontrole itd itp ale mysle sobie ze gdyby nie nazwisko to by legia go nawet rozmowe o prace jako sprzątajacy na stadionie nie zaprosila ale cóz... nie zebym byl zazdrosny//:D bo mimo ze zapamietalem go jako zakochanego w sobie i przkeonanego o wyzszosci nad innymi pyszałka to zycze mu jak najlepiej szczegonie jesli będzie w kadrze strzelał gole:D pozdro599 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 9, 2012 musialbym sobie wyciac żebra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhdhchhv Napisano Październik 9, 2012 tak tak michau masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 9, 2012 dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wielebny Gerwazy Napisano Październik 9, 2012 ryży, niezdrowo sie podniecasz :p chodz do mnie postukamy się grzybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 9, 2012 idę, ja zawsze jestem chętny na takie zabawy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 9, 2012 na czym to polega? mam zerowe doswiadczenie w gejowskich zabawach. pytam z ciekawosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach