Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kjhgsbn

Co sie stało u Jenny8787 i Ślubniczki 2012?

Polecane posty

Nie było mnie kilka miesięcy i mam pytanie jak ślub i sukienka Ślubniczki i domi, wakacje Jennifer? Napiszcie proszę bo kilka miesięcy mnie to gnębiło. I uprzedzę pytania, nie mam swojego życia osobistego i zazdroszczę Jenny i Ślubniczce życia.

Gość Zania zania
Zmieniła nick Rhowanion vel Kemma szykująca się do ślubu też zmieniła nick

Ale Ślubniczka to nie jest już po ślubie? Ach Jenny i jej nicki po których zawsze można ją odgadnąć.

Gość Zania zania
A wg mnie Jennifer to nie jagienka87, to są dwie różne osoby. Jennifer siedzi tu często na pomarańczkach, łatwo poznać po stylu pisania ;)

Jennifer to łatwo po wszystkim poznań. Ale co z jej domem, wakacjami i ślubem Ślubniczki? No niech mi ktoś napisze, prosze!

Gość jeny podobno zaciazyla
takie sluchy chodza :P

Łooo masakra Jenny w ciąży? A skąd ta plota? I dlaczego jej na forum nie widzę. A i przypomniało mi się jak Jenny pisała że jak by drugi raz zaciążyła to usunie. Ciekawe ile w tym prawdy,

Wrzuć jeszcze raz. Koniecznie domu. I jakie meble wybrałaś bo nie wiem jak w simsach dom urządzić.

No nie daj się prosić. Wiem że z chęcią się po przechwalasz. I u góry napisała takie bla bla jak to o każdej kafeteriance można powiedzieć.

Gość B22_ C22
Do autorki-to że nie masz własnego zycia i zazdrościsz tym debilkom to oczywista oczywistość. Nie musisz nic uprzedzać. A co do tych dwóch idiotek to jak zwykle fantazjują do bólu tak jak ich popieprzone mózgi im to nakazują.

Gość dbfjkdsjwde
ja podbijam, Jenny nie daj sie prosić też jestem ciekawa bo dosyć długo mnie nie było