Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifyouwant

Toruń- wasze opinie o mieście

Polecane posty

Gość ifyouwant

Zastanawiam sie czy nie iść tam na studia ale chciałam was zapytać jak wam sie podoba tam, i czy Toruń to duże miasto czy ładne itp. byłam tam kiedyś na starówce ale jako dziecko :D z góry dzięki :)

Gość ładne i ciekawe miast
niezbyt duże, dobrze skomunikowane, uniwersytet niezły, choć mały. Na pewno warto poznać je bliżej.

Gość Rostek1334
pierniki

Gość Tete tka
Cudowne i moje od urodzenia.Uroczy rynek,kafejki,puby,Bulwar romantyczny,pierniki slodkie,kluby pełne muzy ,galerie handlowe,park z ławeczkami,jedzeniez Metropolis lub Manekina ACH:)

Toruń- kochanie Ty moje....... moja młodość, 3 lata studiów.... juwenalia, ta starówka, te stoiska z kwiatami, pierniki, tyle tam się wydarzyło... miasto do ogarnięcia, nie za duże, kochane... pewno mniej sie dzieje niż w większych, ale na rozpoczęcie studiów jest doskonale...potem się ludzie na mgr przenoszą, zawsze prawie. bezrobocie duże. toruń wyginie, ale warto go zobaczyć przed tym;-)) AHA NO I DO WSZYSTKICH LUDZI NA GLOIBIE!!!!!!: KONA COAST CAFE tylko w toruniu, jedyne takie miejsce, najwspanialsze miejsce na ziemi na kawuchę, nie opiszę, bo się nie da. obowiązkowe do odwiedzenia w toro!!!

Gość ifyouwant
konkubinator pasztetem to pewnie jesteś ty prawiku ;)

aha- jedna przykra uwaga- w toruniu NIE MA facetów. widać to w tramwajach, na uczelni, w pubach... tam stosunek kobiet do mężczyzn to chyba 6:1. ale i tak warto tam jechać;-)))

Gość Tete tka
Noo z tymi facetami to nie do końca prawda:P jacys tam się kręcą :)

Gość gość
Szaro i brudno,do tego dosc prowincjonalne po 20 miasto zamiera. Pozdrawiam Czesia z Rubinkowa

Gość gość
po 20 miasto zamiera ja wychodzę na imprezy po 22

Gość VlazlMi
Kiedyś Toruń to było jajcarskie miasto. Lali w Krzywej cole z czymś tam a potem nieprzytomne licealistki walili w połowie drogi do kibla poniżej. Albo tez puszczali gaz łzawiący w Pylonie. To były czasy!!!

Gość gość
Warto przyjść na Festiwal Pasji imho. To będzie w połowie września dokładnie, na stronie www.facebook.com/FestiwalPasji jest wizytówka całego wydarzenia. Dwa dni atrakcji, eksperymentów, pokazów, wystaw obrazów, spotkań z ciekawymi ludźmi.

Gość gość
Jest taka opcja żeby podjechać na Festiwal Pasji do MDK, ale to się jeszcze zobaczy czy się ekipa nam nie wykruszy. Trochę sobie przejrzałem listę osób które będą występować i prowadzić warsztaty to wygląda to naprawdę sensownie. Na FB facebook.com/FestiwalPasji są wszystkie informacje. Najbardziej mnie interesuje postać pana Zimoląga który jest prawdziwym guru jeśli chodzi o kettle.