Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afce

Czy ktoś z was był na stażu ? Ile godzin pracowaliście ?

Polecane posty

Gość afce

Ja dostałam staż z urzędu pracy w sądzie i musze siedzieć po 9 godzin czy to normalne ?? Niby powinnam wyjśc po ośmiu ale zawsze jeszcze karzą mi coś zrobić :o

Gość sxrftgfvedgtvsegtcsg
w umowie masz napisane,że możesz byc maksymalnie 40 h, to daje 8 h tygodniowo jak nie widzialas umowy, to poczytaj sobie co pisze na Twojej karcie wizyt którą zanosisz co miesiac do urzędu

ja na stażu byłam 7 h, ale moja kumpela w innym dziale 8 h :-P mi kierowniczka kazala wychodzic wczesniej

Gość afce
zawsze wyląduje w jakimś gównie :o

czemu poszłas do sadu? Tam i tak nie dostaniesz pracy, na 100%, musialabys być córką znanego polityka czy mega wybitna....

Gość wiesz najlepiej to sie zapytaj
jezu jaka ta mlodziez jest glupia i tepa ;/ robis z siebie cierpietnice zamiast ruszyc dupe do PUPu. piszesz pismo do PUP o tym, ze pracodawca nie wywiazuje sie z umowy stazowej, jednoczesnie porosisz o zmiane miejsa stazu, tyle ...

Gość ja byłam na stażu i nieraz
było tak, że siedziałam 3 godziny i jechałam do domu :) może 2 razy zdarzyło się, że siedziałam 8 godzin w ciągu 5 miesięcy. I nie pracowałam pięć dni w tygodniu tylko cztery i po 3-6 godzin zazwyczaj. Nawet jak wyjeżdżałam na wakacje to tylko dogadałam się z pracodawcą że chcę 2tyg wolnego, mimo że w urzędzie o tym nie wiedzieli :p