Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olalaao

chłopak mnie olał

Polecane posty

Gość Olalaao

pewnego wieczoru na dyskotece owy chłopak nie odstępował mnie na krok. Cały czas chciał ze mną tańczyć, pilnował mnie zwrokiem, gdy tanczyliśmy dotykał moich włosów, w ogóle mnie dotykał, tak jakby był na mnie napalony. To zresztą powiedziały mi osoby, które stały z boku. Dodam, że chodze z tym chłopakiem do jednej szkoły i znaliśmy sie z widzenia i na początku wieczoru to ja powiedziałam mu pierwsza cześć, ale on stał w towarzystwie innych osób, których lepiej znam i w sumie to cześć było do wszystkich. Nawet chciał mój nr telefonu a ja mu dałam. Na dowodzenia pocałował mnie w reke. Natomiast nastepnego dnia udawał, ze mnie nie wiedzi, tak samo było jeszcze nastepnego, zero reakcji. Wystarczyłoby zwykłae cześć, bez żadnej rozmowy, jakas reakcja na to że jestem. Może to głupue, ale czuje sie beznadziejnie, jakby ktos sie mna zabawił i tyle. Może to prawda? pytanie do chłopaków wy tez tak robicie?

Gość matri
to jakis idiota, widać nie dorósł jeszcze do niektórych spraw, albo mu głupio

Gość Olalaao
no niech się wypowie jakis chłopak! :)

Gość jgjgj
moze sie wstydzi, albo byl tak pijany i nic nie pamieta

Gość olalaao
do Neverhadafriendlikeme, mi tylko chodzi o glupie czesc, albo moze zaluje tego robil, poprostu sie mna zabawil i nastepnym razem bedzie nastepna. a ja zle sie czuje, chociaz mi sie wydaje ze nic takiego nie zribilam, nie latalam za nim, ani tez nie dalam zadnych znakow ze jestem na niego napalona. albo byl pijany i nic nie pamieta. a ten link nie chce mi sie otworzyc:)