Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NKJDEK

Jak to sie stalo...

Polecane posty

Gość NKJDEK

Bylam sobie w pracy. Pracuje na moim laptopie, ktory na weekend biore czasami do domu, dlatego tez mam moj wellan (w pracy mam internet na kabel) Dzis laptop zostal w pracy. To moze byc przydatne do rozwiazania mojego problemu. W pracy dodalam komentarz w jakims temacie z interii. Przychodze do domu, wlaczam komputer stacjonarny, a tam w Ding powiadomienie , ze moje komentarze zostaly dodane o 14:00 (czyli jak bylam w pracy) Jak to sie moglo stac? Nie kapuje! CZuje sie osaczona!

Gość Ustaw suwaki
trudno to zrozumiesz bo piszesz jak przetszkolak ale moim zdaniem chodzi o to że się zalogowałaś

Gość NKJDEK
Jak moze pokazac moj stacjonarny komputer w domu - informacje o dadaniu komentarza , ktory dodalam na innym komuterze w pracy?

Gość NKJDEK
Wytlumaczcie mi to prosze Co ma z tym wspolnego logowanie?

lol przecież takie rzeczy są zapisywane na serwerze i wysyłane na dane konto a nie na dany komputer :D

Gość NKJDEK
Ale ja nie logowalam sie dodajac komentarz. POd artykulem z interii napisalam komentarz - nie trzeba sie tam logowac.

Gość NKJDEK
Chodzi Ci, czy wylogowalam sie kozystajac z laptopu w domu? Nie wylogowalam sie, ale az takiego zasiegu moj wellan z domu nie ma. Nie rozumiem. Prosze jak tlumaczyc na chlopski rozum.

Gość NKJDEK
ok , nikt nie wie.

musisz się wylogować bo to że jesteś zalogowana zostaje w plikach cokie przeglądarki jeśli ich nie usuwa automatycznie po zakończeniu sesji ;]