Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelna milosci

Dobry Wieczor, jestem tu nowa i....

Polecane posty

❤️Leviatanku a Ty poznasz napewno niedlugo kogos kto bedzie chcial spedzic z Toba cale zycie i bezgranicznie poswieci sie Waszej milosci❤️ bedziesz kochal z wzajemnoscia❤️bo dla dobrych ludzi milosc przygotowala dobre zycie❤️

Gość Anabela Roldan Limantour
lubie jak mnie podglada

❤️naprawde Leviatanie❤️ ❤️anabell tez przepowiedzialam wielkie uczucie ❤️ trafi Cie strzala amora, a potem bedziesz kochal i kochal, z przodu z tylu, z boku i na kleczaco ❤️

❤️anabella podziel sie swa wielka miloscia, niedlugo nie bedzie na kafeterii tematow tabu, kazdy bedzie otwarcie opowiadal o tym co i jak robil, oraz to z kim podzielil sie swym wielkim uczuciem❤️ nikt nie bedzie krytykowal i wytykal palcami bo nie bedzie juz wspolzycia bez uczucia❤️ taka mam misje, zobaczycie ze forum erotyczne zacznie niedlugo emanowac prawdziwym erotyzmem❤️

a mama ci nie mówiła żebyś przestała palić to świństwo? i masz teraz efekty ......

tak przepowiedziala chuja prawda.

❤️nic nie pale, czasami tylko pije❤️to milosc dodala mi skrzydel i sile aby Was nawrocic na dobra droge❤️spojrzcie sami na siebie, jak ejstescie negatywnie nastawieni do wielkiego uczucia❤️krytykujecie, niedowierzacie, klamiecie❤️przyjdzie taki dzien kiedy wszyscy podziekujecie mi za to kim sie dzieki mnie staliscie❤️

nie podziekuje i chuj

Gość ohyx
gowno wiesz gowno widzialas

znaczy sie, nawaliłaś sie winem marki wino i teraz pierdolisz od rzeczy, wklejając wszędzie serduszka?

❤️widzisz, zbyt dlugo przebywasz w tym miejscu, miejscu gdzie liczy sie tylko bezuczuciowe wlozenie swojego penisa w obca pochwe❤️ja wprowadze tutaj bezgraniczna milosc❤️zaczneicie wierzyc w to ze mozna kochac i ze sami mozecie byc kochanymi❤️bedziecie sie milowac❤️ ❤️❤️misje ratowania tego forum oglaszam za otwarta❤️❤️

Nie mogę się doczekać tego momentu, kiedy Janusz będzie mój na zawsze. :P:D Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale skoro pełna miłości tak twierdzi to nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić sobie kawę i cierpliwie czekać na jakąś inicjatywę ducha. :)

❤️Januszowi juz sie w glowie cos zmienia, on jeszcze tego nie czuje bo milosc kielkuje w jego sercu bardzo powoli❤️niedlugo pokocha Cie bezgranicznie❤️

Gość brat siostry
juz w drugim poscie wydalas sie kim jestes:-D przypomnij sie fotką to reszta tez sobie przypomni:-D