Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelna milosci

Dobry Wieczor, jestem tu nowa i....

Polecane posty

❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️Fubu, przepraszam misiaku, ale przeoczylam Twe pytanie❤️ ❤️Zadna orientacja nie jest zla, tak jak pisslam wczesniej,milosc jest slepa❤️ ❤️Dark chockolade pewnie, ze znajdziesz, kazdy gdzies ja ma, kwestia czasu kiedy wejdziecie sobie w droge❤️ ❤️Michail zdzieralabym majtki przez glowe dla Ciebie❤️

jak tak sobie pomysle ze pierwszy raz byłem tu z 4-5 lat temu to az mnie to przeraża:) zna z was ktos moze dekielka lub wujek stary chujek?:-D

Gość ravravrav
pełna miłości czy wypełnisz mój odbyt nasieniem ??? bardzo o to Cię proszę...plissss

Gość fajna dziewczyna, a co!
no nie, ludzie przeciez to anabell w nowej miłosnej odsłonie, to logiczne ze sie nie przyzna, bo pod nickiem anabell roland i te inne jeszcze, jest spalona:)

❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ravravrav to nie moje zadanie, ale jesli bedziesz tego bardzo pragnal to znajdzie sie kiedys ktos kto wypelni cie tak, ze po udach bedzie Ci sie lalo ;)❤️ ❤️Dark schokolade dobranoc🖐️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️bo serce me bije do jednego jedynego❤️ ❤️a Ty otwprz swoje to niedlugo milosc na zawsze w nim zagosci❤️ ❤️ide spac, mecza mnie problemy swiata ludzkiego❤️ ❤️jutro nowy dzien, nowa walka o to byscie doznali wreszcie wszechobecnej milosci❤️ ❤️dobranoc🖐️❤️