Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalpl

podoba wam sie??? obejrzyjcie wszystkie foty...

Polecane posty

Gość MałyChłopiec:)
za ostry makijaz

Gość MałyChłopiec:)
za duzo znaczy sie chcialo powiedziec ;) ale ladna to jestes

Gość Ustaw suwaki
biedne dziecko ma matkę plastika no w czarnych wyglądasz lepiej i nie sparuj się fluidem bo wyglądasz jak byś była brudna

Gość zalpl
ladna?????????????????? o kurwa, hahahhahhah... to wy chyba gustu nie macie... tona tynku na mordzie, dziubki do lustra, wielki nos, wary-obciagary, morda bez makijazu to pole minowe... naprawde, nie widzieliscie ladnej kobiety... ta tandeta z brwiami od polowy oka wam sie podoba?????? ja pierdole, rude brwi do czarnych wlosow i marchewkowy podklad, hahahhah

Gość Ustaw suwaki
to chyba makijaż permanentny :D

Gość zalpl
to wyglada jak dmuchana lala, a nie kobieta... zero charyzmy, zwyczajny pustaczek. dziecko bedzie mialo po niej najebane we lbie, juz pomijam ze jest brzydkie... ;/ to juz wole np. to http://www.voila.pl/383/a78h6/?1 nie jest nawet w moim guscie, ale chociaz wszystko z umiarem... i wszystko roOsHhOoFfe... BoShH... rzygac sie chce, zwykla bazarówa... ;/

Gość zalpl
ja podejrzewam, ze ukradla jakies farby i wylala sobie na leb... ;) i ta krecha pod szyja... marchewkowy ryj, a pod nim biala szyja, buhahhahahh, zastanawia mnie tylko, dlaczego ona takie powodzenie ma... ani to ladne, ani madre...

zrób sobie grzywke znowu zakryj te paskudne brwi i maluj oczy nie pomniejszając ich i inny kolor podkładu i bedziesz dobra dupa

Gość ojesuuuususususuussu
Co to kurwa jest, ja się pytam?!

Gość zalpl
przeciez ona wyglada jak tania dziwka z lasu... taka brudna... do tego wiecznie ujebana kurtka i bluzki od podkladu, fuuuuj... to nie jest ladne, wierzcie mi... :| ona ma nos jak by zarobila od boksera w ryj...

Gość zalpl
faceci, co wy o niej myslicie? naprawde lecicie na taki tani plastic-fantastic????

Gość 12345lkjhgfdssxcvbnm
...że spojrzałem..., nie wiem czy zasnę. oczywiście nie z podniecenia:) jest źle, jest źle, jest źle, wszystko jest źle i paskudnie:)

Gość ooooo..,
fujjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1!1

Gość Małe śliczne niepozorne
Dziewczyna bylaby calkiem ladna, gdyby nie smarowala tej twarzy, cera umazana, brwi przesmieszne, oczy zle wymalowane, wlosy okropne A gdyby miala naturalne dlugie wlosy, nie wygryzione i naturalna twarz to byloby sto razy lepiej Czemu wiekszosc kobiet sie tak oszpeca :-/ Makijaz moze slicznie wygladac na twarzy. A tu mamy groteske.

Gość Małe śliczne niepozorne
Nie da sie obejrzec zdjec, moze to dobrze, jedno wystarczy :-)

Gość ohiuiuhiuhuihih
Zjebalas sobie brwi! Nie laska bylo isc do kosmetyczki? Musialas sama wyrywac? Masakra!

Gość taki onnnnnnn
nie wygladasz zbytnio naturalnie i kobieca, dokladnie tak jak ktos powiedzial jak sztuczna lala... strach dotknac, ze sie czyms ubrudze, ani pocalowac ani przytulic, maska na twarzy... przeciez to nie wyglada ladnie... jakis pomaranczowy odcien, moze i malunek ok, ale co za duzo to nie zdrowo ;/ odstrasza, kobieta powinna byc delikatna i subtelnie podkreslac swoje piekno, anie przrysowywac, jak te brwi ;/

Gość nooo,..
nie mam konta na tym badziewiu więc fotek nie obejrzę