Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakaupoholiczka biedacka

Czy to zakupoholizm ???

Polecane posty

Czy to juz za zakupoholizm ???Kiedys zrarabiałam z granicach 4-5 tys. Teraz zarabiam od 2 tys do 600 zł (działalnosc zalezy od obrotu) Jestem pprzyzwyczajona do marków ciuchów ,kosmetyków .W tym miesiacu kupilam buty sportowe antypozlizgowe z adidasa ,torbe fitnes puma ,skarapetki bezapachowe z pumy .Perfumy Hugo boss i puder z CLINIQUE.Za wszytko płace karta jak weszłaaam na konto przeraziłam sie ,ile jestem na minusie !!!!!!! Zapisałam sie na fitness buty ,odziez jest niezbędna ,kosmetyki uzywam z górnej półki .Tylko zaczynam popadac w długi :(

Gość Ustaw suwaki
ponoć zakupoholizm można poznać po tym że ma się dwa razy po takie samo ubranie albo że jest w innym kolorze ale takie same albo ma się pełno ciuchów w których się w cale nie chodziło lub raz się miało założone lub kupuje się to co się nie potrzebuje oczywiście że to się tyczy innych rzeczy nie tylko ciuchów nie musisz mieć zakupoholizmu możesz po prostu nie umieć wydawać kasy proponuje za miast karty płacić gotówką

kupiłam dwa takie same dresy .Tzn. róznia sie tym ,że jedem ma kaptur:( kupowałam w necie .Od 20 lat mam działalnosc wydawało mi sie ,ze umie z kasa sie bawic