Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsza_decyzja

CZY CIĄŻA DLA FACETA JEST WAŻNA ??? Męskie opinie proszę..

Polecane posty

Gość najlepsza_decyzja

Pewnie mój problem okaże się dla niektórych błachy ale miałam zwyczajnie ochotę się wyżalić i poznać m.in. męską opinię na ten temat. Jestem w 8miesiącu ciąży i jest mi z każdym dniem ciężej wykonywać proste domowe czynności. Obecnie z mężem kończymy budowę domu ale ostatnio utknęliśmy na pewnym etapie wykończeń z powodu braku kasy. Jednak mój mąż przez całą ciążę w każdy wolny dzień i chwilę siedzi na budowie, nawet w niedzielę siedzę sama w mieszkaniu bo on w tym czasie siedzi na budowie. Przestał mi pomagać, nie interesuje go jakie imie damy córce, czy mała kopie w brzuszku, mieliśmy dziś kupić wózek a on zwyczajnie po pracy pojechał prosto na budowę, meble sama szukam, kupuję i skręcam, sama chodzę na zakupy, sama dbam o siebie jak jestem chora na grypę ostatnimi czasy. Zwyczajnie żyję sobie własnym życiem pod tytułem dzidziuś, mieszkanie i życie codzienne w domu i czynności z tym zwiążane. On wiecznie na budowie, rozmawia tylko o niej, nie interesując się ciążą. Przygotowania do ślubu, które mieliśmy ostatnio też zwaliły siętylko na mnie. Jestem już tym zmęczona. Jak o tym rozmawiamy to mnie przeprasza, że nie ma czasu nawet na spacer i obiecuje że sięto zmieni, jednak żadnego rezultatu w tym wszystkim nie widzę. Co mam robić??? Czuję się samotna w tym wszystkim, samotna w tym, że będę mieć dziecko...

Gość brick80
Durna babo! ma się roztroić by dbać o Waszą Wysokość należycie? W porównaniu z budową domu i jej dopilnowaniem mebelki i Twoja grypa oraz Twoje rozterki to pierdoły. Koleś dba o Was i mu zależy żebyście mieli gdzie mieszkać. Co za babon :(

Gość najlepsza_decyzja
w zasadzie też na początku tak uważałam, ale nawet Bóg dnia siódmego odpoczywał, zwyczajnie chcę aby raz w miesiącu był w domu... To tak trudno zrozumieć że budowa budową ale życie rodzinne też jest ważne, poza tym napisałąm że ważne etapy się skończyły i teraz jedynie zajmuje się tam pierdołami ( np odmalowuje płotki) zamiast poświecić mi trochę uwagi.

Gość Lord Arkadiusz25
Współczuję facetowi. Autorka swoim postem dała poznać, że odrzuciła heliocentryczny model budowy wszechświata, a stworzyła swój własny - dzieckocentryczny :/

Gość facet nie mysli wystarczaja
co o Tobie i dziecku, zapomnial, ze po slubie tez trezba dbac o druga osobe - nie tylko finansowo!!! wrecz nawet bezpieczenstwo psychczne jest dla kobiet wazniejsze porozmawiaj z nim i powiedz co czujesz

Gość Liliiii
A ja rozumiem obawy autorki, między parą powinna być specyficzna czułość, a już w czasie ciąży wyjątkowa. Jestem pewna, że dla faceta ciąża jest ważna. Ja nie jestem w ciąży a mój chłopak już czasem gada do brzucha, że tam kiedyś dzieciątko będzie. Miejmy nadzieję, że Twój partner po prostu chce jak najlepiej i martwi się, żeby ogarnąć wszystko na czas i Wam wszystko zapewnić, a Wami zacznie się max opiekować jak już będziecie w komplecie :) Życzę powodzenia !!!