Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka.Bytom.

Pekla gumka- 18 dni po okresie-?Plodna, nieplodna?

Polecane posty

Gość Zuzka.Bytom.

Witam.Jestesmy z soba 2 lata. Kochamy sie, czescia tej milosci jest takze seks. Pierwszy raz zdarzylo nam sie, ze pekla nam gumka.Jestem 18 dni po okresie.Czy sa to dni plodne czy jeszcze nieplodne? Dziekuje za odpowiedzi (zawsze wstyd bylo zapytac matki, takze pytam tu).

Gość Zuzka.Bytom.
Jest tu jakas pani co mi odpowie na pytanie? Jesli ktos sie orientuje w temacie, prosze dajcie znac.

Gość Zuzka.Bytom.
Sprawdzilam na stronie bobaski.pl i tam pisze ze mam dni plodne. Chlopakowi pekla gumka z boku, nie na koncu i od razu wyciagnal .. ja szybko poszlam sie wysikac i podmyc octem winnym(wiem glupio to zabrzmi )....no ale ...

Gość otaviani
Octem winnym????????????????? :D :D :D :D a jak długie masz cykle? miałaś objawy owulacji czyt. np dużo śluzu ciągnącego? Masz nie regularny okres, jeśli tak to po tabletke po marsz. Uprawiać seks w gumach i nie obserwować swojego organizmu to największa głupota

Gość Zuzka.Bytom.
moj cykl to 29 lub 30 dni. W sumie jak napisalam wczesniej gumka nie pekla tam na srodku tylko z boku i chlopak od razu wyjal.

Gość Zuzka.Bytom.
troche sluzu jest ale nie bylo go na tyle duzo, zeby nie obcieralo (musialam sie dodatkowo nawilzac). Nie mialam tzw:chcicy jak od razu po okresie...

Gość Zuzka.Bytom.
sorki za to okreslenie, no ale.... to bylo za drugim podejciem jak nam pekla.Mielismy raz stosunek.Poszlismy sie polozyc na godziny i potem znowu nam sie zachcialo hehe. to juz nie bylo takiego mocnego "wystrzalu" moznaby powiuedziec.

Gość Zuzka.Bytom.
PODNOSZE BO ZARAZ\ KONCZE. JESTEM W KAFEJCE.

Gość a więc ci odpowiadam zatem ze
prawdopodobnie dni płodne. Ocet winny? Ile ty masz lat? :o