Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfergtre

wpadne w depresje

Polecane posty

Gość sdgfergtre

od tego roku zaczelam studia, z dala od domu, i nie wytrzymuje psychicznie, niby kogoś poznalam i wgl ale juz mam dość, chce do domu. Mieszkam z dziewczyną w pokoju, naprawde fajna, są jeszcze dwie inne , i jedna z nich mnie wkurwia niemilosiernie, drze tego ryja, udaje słodką idiotke mam ochote ją trzepnąc, no mam taką irytacje na nią az mnie szlag trafia, spiewa jakieś durne pioseneczki, luudzie, juz tu nie wytrzymuje, zakladając ze chcialabym sie stad wyprowadzic , zmienic uczelnie, mozna tak w ciagu roku, czy dopiero po sesji, do tego taak strasznie sie mecze na tych studiach, ci wszyscy profesorowie to takie zadufane w sobie dupki, przynudzają , czy dopiero po sesji mozna sie przeniesc?

Gość sdgfergtre
pod presją innych? sama chcialam , ale wiesz ze istnieje cos takiego jak przywiązanie do rodziny ? do tego nie jestem typem imprezowicza , owszem lubie gdzies wyjsc ale nie nagminnie, i irytują mnie ci wszyscy pusci ludzie

To jest życie...musisz się nauczyć ze do końca życia rodzina z Tobą nie będzie

Jeśli tak tęsknisz za rodziną i tak cie irytuja ludzie to wroc do domu...rzuć studia... I pójdź do pracy...oczywiście znajdź taką pracę żebyś pracowała sama bo jak będziesz z kimś robić to wtedy zobaczysz jak potrafią irytować ludziska