Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanie

Mój przyjaciel się we mnie zakochał!

Polecane posty

Gość stary temat
A on pewno Ci sie nie podoba.

Gość Lanie
Problem w tym, że mi się podoba.

Gość bdbdb
to nie problem. bo w tym jest ambaras by dwoje chcialo na raz. a chce, wiec git. mojemu przyjacielowi sie nie podobałam, albo inaczej widzial we mnie kobiete, podobalam sie, ale nie widzial ze mna zwiazku i sie ebło. Mysle, ze bierz sprawy we wlasne rece ;)

Gość uktftyidtesz
:) no...to po przyjazni:) miedzy kobieta a mezczyzna przyjazn to moze byc jedynie po rozwodzie( a i to nie zawsze)

Gość maniakkk
Jeśli Ci na nim zależy to spróbujcie być razem jeśli tego chcesz. Nic na siłe. Wypadało by o tym otwarcie porozmawiac. Jeśli jesteście przyjaciółmi powinno was na to stać. najgorsze są niedopowiedzenia i łudzenie się że może.... Jeśli nie widzisz w nim faceta i nie chcesz byc z nim to po takiej rozmowie może ograniczyć z tobą kontakt. Kochanie osoby która tego nie odwzajemnia to straszna meczarnia i jeśli nie będzie chciał kontynuować waszej znajomości to daj mu spokój i nie nalegaj na kontakty bo weżmie to za nadzieje na coś wiecej i może znów cierpieć

Gość Kobietka w spodenkach w grochy
Mój też się zakochał... i od 16 lat jesteśmy małżeństwem

Gość maniakkk
eh cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz. W przeciwnym razie życie staje sie tragedią dla tej osoby