Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 latka bez szans

Założyłam konto na Sympatii i załamałam sie,30-latki są bez szans

Polecane posty

Gość 30 latka bez szans

bo okazuje sie że na sympatii kobieta po 30-tce nie jest poszukiwana. Wejść na moj profil dosłownie kilka , jeden mail. Jestem na sympati drugi raz, pierwszy gdy miałam jakieś 25 lat i wtedy mail za meilem, mnóstwo odwiedzajćych prosil. A teraz tragedia:-(

Gość nie poddawaj sieee
ja mam chłopaka z Sympatii ;) 2 lata razem :)

Gość sympatia jest dla desperatów
a co z tobą nie tak, że szukasz faceta na sympatii??

a co z tobą nie tak, że szukasz faceta na sympatii??

Gość 30 latka bez szans
Ale ile masz lat? Bo mi chodzi o to ze 30-latki sa bez szans, gdy byłam młodsza to miałam tam ogromne zainteresowanie

Gość daj tu linka do profilu
to bedziesz miala kilkaset wejsc

Gość 30 latka bez szans
a gdzie mam szukac? mam zaczepiac facetów na ulicy?:-D

Gość nie poddawaj sieee
poznalismy się jak miałam 22 lata ... ale dłuuugo tam byłam wcześniej, pełno zboków i innych dziwaków, ale trafiłam na Swojego :)

Gość 30 latka bez szans
calluna gdybym tak zrobiła to pewnie jutro miałabym pierwszą randę, zawsze miałam powodzenie. Dletego w szoku jestem że wiek 30 lat to jakas kaplica dla kobiety

jeżeli nie poznałaś na studaich faceta albo tuż po to raczej jest z tobą coś nie tak i w tym wieku nie licz już raczej na nic ciekawego.

Gość 30 latka bez szans
22 lata...phiii...:-) dziewczyno ja tu mówię o 30-latakach a nie o 20-latakach:-P

Gość 50siatka
a to dziwne...bo ja widze ze na czatach pokoje z 30stakimi sa bolegiwane wlasnie :D:D

Gość kafeOla25
a kto dorosły korzysta z takich portali? to przecież oczywiste, że jeśli korzystają ze strony głównie kolesie do 30 roku życia to szukają młodszych od siebie. Tam po prostu nie ma starszych facetów, którzy by szukali poważnego związku, więc czego oczekujesz? tam bez problemu można poderwać młodą, chętną laskę i faceci tym zainteresowani tam działają - nie masz czego żałować.. weź szukaj z głową, a nie szukasz tam faceta, gdzie szukają nastolatki, trochę to już żałosne. Interesujesz się czymś? udzielaj się na jakimś forum tematycznym, poznawaj ludzi, z którymi łączą Cię zainteresowania to i fajnego, dojrzałego faceta poznasz. Jak można po 30 szukać faceta na sympatii :D ?

Gość szukaj faceta na kafeterii
tu są sami wartosciowi i na poziomie :classic_cool:

Gość taka prawda........
gdybys napisala ze pisza do ciebie sami panowie kolo 50 to bym bardziej uwierzyl:o ale jak zamiescilas profil ze zdieciem i wygladasz przynajmniej przecietnie to to wrecz niewiarygodne ze jest tak male zainteresowanie:o no chyba ze zalozylas ten profil pare godzin temu i spodziewalas sie lawiny zainteresowania w tak krotkim czasie..

Gość 30 latka bez szans
taka prawda mam porównanaie do tego co sie działo jak załozyłam konto gdy mialam 25 a teraz. Wtedy co minutę ktos odwiedzał mój profil teraz kilka osób i to jeszcze samych nieciekawych.

Gość kafeOla25
ale czy ty jesteś głupia i nie rozumiesz, że teraz inaczej powinnaś szukać faceta? czy masz tak pusto w głowie, że inaczej nie potrafisz, tylko przez ten żałosny portal dla kolesi, którzy sszukają łatwych panienek tylko umiesz szukać?

Gość ci powiem ci
bo jesteś już "stara", samotna 30 latka ? musi być z nią coś nie tak ....

Gość kokosch
jak facet nie ma dziewczyny kolo 30 to albo jest "nieciekawy" albo szuka niewiadomo jakiego idealu albo sporo mlodszej i dotyczy to zarowno tych którzy sa juz dlugo samotni jaki i tych ktorzy niedawno sie z kimś rozstali

Gość 30 latka bez szans
kafeola mam siedziec na forach i podrywać facetów???

Gość ci powiem ci
a nie możesz wysjc normalnie gdzies ze znajomymi do jakiegos pubu czy cos ?

Gość 12345lkjhgfdssxcvbnm
kafeOla25 dobrze gada:) pozdrawiam

Gość kafeOla25
jakie masz zainteresowania? jaką pasję? robisz coś ciekawego? sama poznałam ludzi i przy okazji kilku facetów, z którymi się spotykałam - najpierw przez portal literacki, potem filmowy, na którym pisałam recenzje, a ostatnio trochę tworzę grafikę i portal digart.pl organizuje zjazdy użytkowników i tam poznałam obecnego. Przede wszystkim otaczaj się ludzmi z którymi masz o czym rozmawiać, a nie którzy jedynie poprzez twój wygląd na zdjęciu Cię ocenią, na takiej sympatii to tylko ciałem możesz wzbudzić zainteresowanie, dla mnie to żałosne i bez przyszłości, po za tym właśnie twoje szanse z wiekiem maleją. Jak niby możesz konkurować z nastolatkami i 20latkami, jeśli wszystko się sprowadza do kwestii cycków i dupy za przeproszeniem...

Gość asbis
30 latka obawiam się że teraz masz jedynie szansę na rynek wtórny , chyba że trafisz na takiego, którego trzeba rozruszać , ponieważ źle trafił i już sobie odpuścił poszukiwania

Gość 30 latka bez szans
pewnie macie rację, ale strasznie mnie to dzis zdołowano bo okazuje się ze faceci poszukują kobiet poniżej 30-tki i po moim nieudanym zwiazku ktory zakonczylam nie będzie mi łatwo kogos poznać

Gość może podpowiem
na sympatii to nawet 26 czy 27 lat to już dużo

Gość może podpowiem
e tam, poznacz nawet 50 letnie kobiety poznają, tylko trzeba myśleć pozytywnie

Gość asbis
a jeszcze dodam, na wsiach zostało bardzo wielu starych kawalerów , ponieważ dziewczyny ze wsi uciekły do miast , więc może facet ze wsi ?