Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona AB

czy zjadłam dzisiaj za mało??

Polecane posty

bo sery nie sa tuczace, tylko SLODKA kawa, winogrona, nalesnik i frytki jogurt owocowy light jest niezdrowy

ja codziennie minimum 30 minutowy spacer plus codzienne sprawy zakupy, posprzątać, do tego co wieczór wychodzimy gdzieś z mężem po pracy więc dodatkowy spacer chodzę też czasem na zajęcia ze stepu na bosu, ale ostatnio rzadko, np. raz na 10 dni nie napisałam aby słyszeć, że mało jadłam właśnie dlatego by spytać czy to naprawdę za mało, bo nie wiem czy patrzeć na stan brzucha i sytości czy na cyferki mówiące o kcal calluna masz rację ale zjadłam tylko 1 naleśnika, jedna kawa z łyżeczką cukru więc aż tak źle to nie jest :PP zresztą nie chce się odchudzać a jeść zgodnie z grupą krwi i czuć się lepiej, na razie działa

Gość 2312312
pierdolicie o tych jabłkach, ja ostatnio 3 lata temu zjadłam dwa jabłka ze skórką, po czym 2 dni pózniej dostałam 40 stopni gorączki, odbijało mi się tymi jabłkami, skórka musiała się przykleic w środku

2500kcal to raczej za dużo, celuj w 2000kcal. Wszystko jest dla ludzi, ważny jest umiar, ale jak potrafisz wyzbyć się "pyszności" to oczywiście takie działanie nie zaszkodzi, ale jak potrafisz się kontrolować ... to też nie ma co wyrzekać się wszystkiego.

nie no wyzbywam się stopniowo już nie jem rzeczy typu ciastka, batony.. jak chcę coś słodkiego to winogrona, jogurt czy dwie kostki czekolady deserowej całkowicie wręcz zrezygnowałam z pieczywa wczoraj np. jadłam sałatke, pieczonego łososia i gotowaną zieloną fasolkę szparagową, zupę jarzynową, cukinię duszoną, zjadłam jabłko, winogron porcję, jogurt i dwie kostki czekolady plus garść ziaren słonecznika - co było wczorajszym grzeszkiem :))

nic moi mili dziękuję za WSZYSTKIE RADY spytam mojego lekarza o te kcalorie, tak chyba będzie najlepiej przy okazji zobaczy jakie mam wyniki i doradzi co dalej w każdym razie życze miłego wieczoru, ja mykam spać do mężusia, wygrzał łóżko, można się więc już położyć :D papa

Gość chudy badylek
ja jem od chuja owocow i jeszcze nie utylam a obieranie jablek to zbrodnia na zdrowiu :D