Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkfmofnmw

mam juz dosc dziadowania ! za 1300 zl miesiecznie!

Polecane posty

Gość lkfmofnmw

na nic kompletnie nie ma;/szlag mnie juz trafia nie mam nic ani nowych butow nie kupuje(jedna para na 3 lata chyba ze sie rozsypie) kurtka-3 letnia inne ubrania po kilka lat ech;/ pomagam tez mamie ktora zwolnili w wieku 50 lat i nie mogla dostac innej pracy

Gość lkfmofnmw
sam sobie zostan

Gość gość urodzinowy 28
co Ci powiem... ja zarabiam 2800 ale... moje buty mają juz 5 lat i jak tylko sie rozpadaja to łatam je kropelką kurtke dostalem od mamy bo inaczej bym nigdy nie kupil bo mnie nie stac pomagam dziewczynie oplacac mieszkanie wynajete bo inaczej wyprowadzi sie 120 km odemnie,wiec zapewne wiecej sie nie spotkamy. Reszte kasy idzie na oplaty bo mieszkam w stolicy a tu wszystko jest 2x drozsze.

Gość lkfmofnmw
no to sobie pomysl jak mnie zjadaja oplaty:o praktycznie nie korzystam z wanny, myje sie w misce-oszczedzajac wode kurde jak dziad:o

Gość jeny współczuje
naprawdę szczerze współczuję. ja mam tyle siana, ze na nic nie muszę sobie załowac (teraz w torebce mam 7650 i drobne). jak tylko czegoś zapragnę to kupuje i już, czy to duperele, czy canona za 4 tyś, czy wczasy. jedyne co, to mam kurwa mega nadwage (79 kg 170 cm) i nie mogę sobie kupić tego częstro co mi sie podoba tylko to w czym w miare wyglądam. i częto myśle, ze oddałabym tą kase za bycie szczupłą

Gość lkfmofnmw
skad masz taka kase?:o

Gość gość urodzinowy 28
ja myje sie u dziewczyny bo u niej woda nie jest na licznik. Mega nadwage to ja mam bo waze 95kg wzrost 190

Gość lkfmofnmw
jestes facetem:o przeciez masz dobra wage

Gość jeny współczuje
mam swoja firmę, branży nie podam, bo niestety już i tak otwiera mi sie dużo konkurencji. firma jest rodzinna, tzn. bardziej branza. robię to co moi rodzice.

Gość jeny współczuje
kobieta 31 lat

Gość gość urodzinowy 28
mam nadwage i wygladam jakbym pilke polknal.Pociesza mnie to ze chociaz mam jako takie powodzenie wsrod kobiet

Gość IU
Tak to jest, bo w tym chorym kraju najniższa krajowa stoi w miesjcu od kilku lat, a wszystko w sklepach podrożało o 100% jak nie więcej :o Dziwie się, że ludzie w tym kraju na to przyzwalają i nie wyjdą na ulicę, w takiej grecji zyje się lepiej, a jak biadolą, że im źle. W Polsce od lat wszyscy przyzwyczaili się do dziadowania, a za granicą to nie do pomyślenia żeby za chleb płacić 3-4 euro, a za benzynę ponad 6!! Weźcie się ludzie obudźcie i nie udwajacie, że pada deszcz kiedy tak naprawdę inni plują wam w twarz.

Gość IU
jeny współczuję- możesz mi oddać kasę, nie będziesz miała co jeść to schudniesz, ja tak schudłam ponad 10 kg i waże niecałe 50 :o ale wolałabym mieć kasę i być gruba niż biedna i chuda.