Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * Dark Rose *

infekcja - do dziewczyn/kobiet

Polecane posty

Gość * Dark Rose *

hey chyba mam infekcje...swędzi mnie wiadomo gdzie :( raz już miałam podobny problem niestety dr nie pomogła gdyż przepisała mi lek na chybił trafił mam pytanie gdyż chcę się udać prywatnie do jakiejś dr czy mogę najpierw zrobić jakieś badanie zanim zapłacę za wizytę ? chciałabym dostać lek na konkretne bakterie tudzież nie wiem co tam mi się stało i jeszcze jedno pytanie - kochałam się z partnerem w prezerwatywnie, czy on mógł się zarazić?

Gość * Dark Rose *
czy na wymaz mogę iść prywatnie bez skierowania?

Gość agula8
tak-badania w laboratorium-płatne możesz zrobic sama.u mnie w labie taki zestaw : -czystość pochwy -badanie w kierunku bakterii i grzybów z reakcja na leki kosztuje 60 zł.Na wynik czeka się 4 dni. A póki co moze pomóc clotrimazol i lactovaginal na noc-nie zmienia wyników badania-pytałam lekarza.

Jak prywatnie to nie potrzebujesz skierowania Zapraszam na www.kredyt-rodzina-na-swoim.com

na świąd pomoże provag żel, natomiast jeśli jest to coś poważnego to tego typu środek, który można kupić bez recepty nie będzie wystarczający, ale powinien uśmierzyć świąd

Gość Betty Q
Tak to jest z lekarzami, często przepisują coś standardowego na grzybice i ma przejsc, ale.... nie przechodzi. Z tymi badaniami to dobry pomysl, no i zmiana lekarza. Póki co mozesz zaaplikowac sobie lactovaginal i masc clotrimazolum, taki zestaw na przetrwanie, do wizyty u lekarza.

Gość oliweczka z migdalkiem
mnie jak swedzialo, to bralam ten lactovaginal, pomogl wiec moge polecic. Stosowalam przez 7 dni, potem zrobilam sobie przewde na jakies 3 tyg. i chociaz juz nie swedzialo w tym miejscach to powtorzylam kuracje

Gość nastoletnia19
nie, jesli pojdziesz prywatnie, on moze Ci pobrac cytoligie, zbadac,czy moze masz grzybice czy inne cholerstwo ale musisz zaplacic za konsultacje, pozniej moze jeszcze Cie skierowac na inne badania w szpitalu ktorych on nie moze sam wykonac bo nie ma aparatury itp. za ktore tez bedziesz pewnie placila