Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZnudzonaOna21

Szukam koleżanki , przyjaciółki - Żory , Pszczyna okolice .

Polecane posty

Gość Pandaaa20
Mam też córeczkę, ma 2 latka, ale to historia nie na forum. Mam nadziej, Ze Ci to nie przeszkadza.

Gość Pandaaa20
o solarium nie podszyw, ale o dziecku tak :/

Gość kamilaaaaa
nie piszesz z ta osoba. pandaa20 to byl moj nick

Gość kamilaaaaa
znudzona podasz emaila?? podam ci bo mam taki jak tam ten nick pandaaa wiec bedziesz wiedziala chociaz z kim piszesz i JA TEZ hmm??

Gość kamilaaaaa
To ja pandaaa20 mam na imię kamila. Teraz piszesz, ze mną na, za chwilke zaczernie nicka.

Gość kamilaaaaapandaaa20
ja juz tytaj nic nie bede pisac emaila wyslalam, bo ten debil caly czas sie podszywa...!

Gość gość
hej jestem z okolic żor :) chętnie Cie poznam :) jestem Basia:)

Gość malinka233
Hej, zagląda tu jeszcze ktoś? ;) Chętnie poznam nowe osóbki z okolic Żor ;)

Gość z żor
koleżanki z Żor ile macie lat? dzieci macie?

Gość aga828
hej, tez szukam nowych kolezanek z Zor na wysjcia do lokali i dyskoteke. W wieku tak okolo 25-38 lat bo ja mam 30.

Gość gość
a jakiegos maila masz???

Gość gość
odp do agi828 : podaj maila, ja tez mam 30 lat i chetnie poznam jakas kolezanke

Gość zancia1984
Cześć ja też jestem z Żor mam 2 dzieciaczkow :) ktoś chętny do zawarcia znajomości?

Gość aga828
Oh dlugo nie zagladalam, ale temat nadal aktualny. Szukam kolezanek na pogaduchy, wyjscia do lokali, disco. Wiec raczej nie dzieciate. Mail : czarnulkaiit malpa yahoo.it

Gość agguullaa
Dnia 10.10.2012 o 01:36, Gość ZnudzonaOna21 napisał:

Mam 21 lat , mieszkam w okolicach Pszczyny i Żor . Szukam koleżanki , przyjaciółki na wspólny wypad czasem na kawę , ploteczki , czasem może jakaś impreza razem . Moje wszystkie znajome albo nie mają czasu , lub studiują i widuje je rzadko . Chętnie kogoś poznam !

hej ,zostaw jakiś kontakt do siebie, też szukam bliskiej kolezanki, przyjaciółki

Nie wiem czy to dobre miejsce, żeby o to pytać, ale czy któraś z Was jest z Żor i potrafiłabym mi doradzić w kwestii zdrowych przekąsek? Chodzi o takie małe "dopalacze" typu batoniki, które szybko dodadzą  mi energii, ale będę bez cukru 🙂 Koleżanka mówiła, że są w naturze, ale przecież to drogeria. 

Gość żory

Z tego co słyszałam to w tej naszej naturze w żorach można dostać fajne przekąski, są też batoniki crunchy. Nie miałam jeszcze okazji ich spróbować, ale słyszałam, że są pyszne, a co najważniejsze zdrowe bo bez cukru.

A więc jednak. Jutro się wybieram to na pewno ich poszukam 😃 Już nie mogę wytrzyma ć bez czegoś słodkiego, a ze mnie taka kucharka, że nawet nie próbuję nic robić sama. Takie batoniki to bardzo fajna przekąska, w końcu można je bez problemu wszędzie ze sobą zabrać. Oby jeszcze pyszne były!

Byłam wczoraj w naturze po kilka kosmetyków i je zauważyłam. Powiem Ci, że są pycha. Kupiła 2 na spróbowanie, ale czuję, że wrócę po więcej. Patrzyłam jeszcze na chipsy owocowe, ale na nie skuszę się innym razem. Kurcze i kto by pomyślał, że takie przysmaki można znaleźć w drogerii.

Gość mama

Jak tak teraz pomyślę to ja też zawsze robiłam zakupy w biegu, więc chyba dlatego jakoś je omijałam. Chyba czasem trzeba zwolnić 😃 No nic lecę po moje fit batoniki, tym razem spacerkiem