Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgoska_

Pracujecie w biurach w UK ?

Polecane posty

Gość Malgoska_

Kto z was pracuje w biurze, gdzie i ile zarabiacie? Czy tylko ja mam wrazenie ze nam nie chca placic wiecej jak lekko ponad 20000 rocznie?

zalezy w jakim biurze pracujesz i jakim specjalista jestes.. samo biurko nie zapewnia wysokich zarobkow.

Gość jesienne smaki
pracuje w biurze, w korporacji w zawodzie zarabiam ok 25 tys, z nadgodzinami lekko 30 tys bo podwojnie platne mam 27 lat:)

Gość jfjcjcjc
Ja zarabiam 27 tys rocznie w Londynie. W sumie to nie jest duzo, ale pracuje tam od niedawna i dopiero mialam jedna podwyzke.

Nie way daje mi sie zeby placili mi mniej ze wzgedu na moja narodowosc, za 8 dni pracy w miesiacu zarabiam 600, wiec nie tak zle, biorac pod uwage coroczny bonus, prywatna opieke zdrowotna, dentystyczna I mnostwo innych bonusow. Kolezanka, rowniez polka zarabia wiecej,ale jest w tez firmie prawie 13 lat.

Gość munikan
pracuje w biurze, bardzo latwa praca i przyjemna i zarabiam 25tys podstawy plus bonusy, znizki firmowe i nadgodziny,

Gość jak sie zalapac na taka prace
wymagany typing - tak to sie pisze ;-) programy excel word

Gość Bushey
Wyprowadzam sie I pilnie pozbywam rzeczy mam do sprzedania ya io naroznik skorzany,dwa fotele (Prawie nowe,niedawno kupilam), STOL drewniany niski z szufladami, stol drewniany skladany z krzeslami, kosiarke z trymerem do trawy, sloiczki na kawe itp dwa zestawy,lodowke,kuchenke elektryczna,okap,koszyki z trawy I million innych domowych rzeczy.... Mam rowniez samochod Volkswagen caddy niebieski,diesel,1,9 , kontakt 07903288124

Gość jfjcjcjc
Ja sie akurat znalam na tym, co ta firma robi. Excela znam jako tako, podstawy, a o typing nigdy mi sie nikt nie pytal, nie umiem pisac bez patrzenia sie na klawiature.

Gość skjalkdxjsa
jaka to firma??

Gość nie Londyn
pracuje w biurze od roku. mam 19000 funtow rocznie. praca 5 dni w tygodniu, bez nadgodzin. jakos nie widze szans na awans czy wieksza podwyzke

Gość skjalkdxjsa
zazdrosze zarabiam 20 tys jako kelner porazka - zalezy z ktorej strony patrzac taka rutyna

Gość dsfsdfsfsd
pracuje, zarabiam 10 tys/rok

Gość Monika kulll
Beatko, ty ze swoim wiejskim wyglądem możesz najwyżej trzech buraki :) bo chyba nawet na zmywak byś sie nie nadawała. Poza tym, zazdrość to baaaaardzo brzydka cecha. Masz nawet fajne powiedzonko w swojej stopce, zastosuj sie więc do niego ;) Pracuje w biurze już czwarty rok, 25 tys na rok, ale nie mieszkam w Londynie. 5 dni w tygodniu, od 9 do 17, żadnych nadgodzin nie robie.

Pracuje w biurze dla korporacji, GBP 30tys rocznie tak ze nie az tak duzo, ale pierwszy bonus jeszcze przede mna (dopiero 5 miesiecy tam pracuje). Poprzednia praca tez w biurze, GBP 27tys bez nadgodzin. Zalezy co robisz. Jak niewykwalifikowana office junior to wiecej noz 18-22 tys nie wyciagniesz.

Gość ja tez pracuj w biurze
w Londynie, zarabiam ponad 25tys na rok. Praca lekka, atmosfera fajna, ludzie super, z domu mam 12 minut piechota. Nie mieszkam w zagrzybionym szeregowcu tylko wynajmuje ladny dom razem z partnerem. Lokatorow nie mamy, mieszkamy tylko we dwoje w domu z ogrodem. Kosztuje nas to sporo kasy, bo Londyn, ale cos za cos. W UK mieszkam prawie 11 lat i nigdy mnie nikt nie dyskryminowal ze wzgledu na pochodzenie, etc. Pozdrawiam tych zaradnych i nieplujacych jadem :D

Gość usa la la
dziewczyny a powiedzcie, w jakim stopniu znacie excel? co musiecie w excelu robic na codzien? czy w wiekszosci pracujecie jako office adminnistrator? czy moze jakies scisle zawody macie?

Gość Malgoska_
Ok super topic sie rozwija:) Prosze wypowiadajacych sie o dodanie na jakim stanowisku pracuja? Czyli jakie kwalifikacje posiadamy i ile nam za nie placa? Ja niestety nie moge podskoczyc wyzej niz 20K. Jako administrator w charity organisation obecnie pracuje. Ale tez sie i nie dziwie za bardzo bo nie mam zadnch formalnych kwalifikacji, dopiero mysle o zdobyciu ich.

Gość jfjcjcjc
Ja Excela za dobrze nie znam, ale w sumie az tak go nie uzywam, bardziej Access. Przydaje sie tez znajomosc SQL, choc wszystkiego sie w pracy nauczylam i ciagle ucze. Natomiast znalam sie na tym co robi firma i jakich systemow uzywaja, jest to firma telekomunikacyjna, choc ja pracuje w dziale finansow i rachunkow, ktore analizuje.

Gość usa la la
jfjcjcjc ------ a mozesz napisac w jakim stopniu znasz access i SQL, co np musisz robic w access(ie). Ja tez chyba lepiej znam access niz excel ale zastanawiam sie jaka znajomosc jest uwazana jako"dobra" a jaka jako "bardzo dobra" np. Mozesz tez napisac jakie masz stanowisko w firmie?

Gość klemen999
ja tez 25tys rocznie, rola glownie administracyjna (nie jestem specjalista, skonczylam studia humanistyczne ;/) wiec dopoki mnie nie awansuja na managera nie spodziewamsie wielkich podwyzek..

Gość 2 l
A kursy typu word excel robilysie tutaj.? ją zamierzam spróbować jako data entry clark .czy wiecie coś na temat.czy wymagania kursy typing i trzeba mieć papierek

Gość jfjcjcjc
Access i SQL znam w stopniu podstawowym, a jak zaczynalam prace to w ogole nie znalam. Firma zrobila mi szybkie przeszkolenie z SQL, reszty douczylam sie w pracy. Tak samo Excela i Access, bo tak naprawde ciagle robimy na nich te same rzeczy, ktorych nawet malpa by sie nauczyla, a w SQLu stosujemy czesto gotowe scripty. Mam stanowisko analityka. Niektorzy analitycy sa naprawde dobrzy w programowaniu, ale to zalezy co robisz w pracy i od jakiego czasu pracujesz, bo wiele osob tak naprawde uczy sie wszystkiego w pracy. Ja najpierw bylam administratorem, ale potem zglosilam sie na analityka i mnie przyjeli.

Gość usa la la
jfjcjcjc --- aha myslalam, ze troche bardziej jestes zaawansowana w SQL :) Ja pracuje w Access, SQL i Ecxel - zastanawiam sie jaki jest moj poziom :) tez jako analityk w firmie ubezpieczeniowej ale w USA moze ktos pracuje w Access, SQL albo w bardziej zaawansowanym Excelu i chcialby sie podzielic swoim doswiadczeniem? Chetnie poczytam :)

Gość krysia od zmywaka
do Beatka-sk ... za 6.19 kochana, za 6.19 :) podniesli minimalna wraz z 1szym pazdziernika :) dziekuje za uwage, dobranoc.

Tytul global administrator & web project coordinator, excel na poziomie zaawansowanym, tak samo word. W pracy mam tez wymagane web editing i adobe suite (photoshop itp) i touch typing 50wpm, tak ze nie az tak szybko. Nie robilam zadnych dodatkowych kursow, ale mam studia tutaj w kierunku computing i marketing skonczone z '1st', tak ze o kursy nawet nie jestem pytana. Zwykle bedziesz potrzebowala dobrego excel, outlook i word. Nie musisz robic kursow, ale jesli nie robisz nic w tych programach to moze dobrze by taki kurs wygladal na CV.