Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka za gruba

125 kg- odchudze się choćbym miała paść.

Polecane posty

Gość hjhdfzjhz
Kryska -- duze gratulacje Patka cos znikla -- oby i jej sie udalo

Gość Gruba39
No wlasnie gdzie sie podziewasz autorko watku ?

Gość milikstoja
Moja dieta,hmm W sumie to tylko zmiana odzywiania wczesniej jadlam duzo i to nawet na noc Teraz o godz 9 jem sniadanie 2 kromki razowca i duzy kubek czerwonej herbaty bez cukru,ok 12 zazwyczaj jablko i o 15 obiad jem to co zrobie dla meza i dziecka ale jem mniej i malo ziemniakow a wiecej surowki ktora sama robie no i jezdze na rowerku i od wczoraj cwiczenia z mel b

Gość Gruba39
Na rowerze stacjonarnym rozumiem ? Bardzo szybko Ci waga poleciala ,potem na pewno troszke zwolni , ale to moze i lepiej skora bedzie miala czas by sie wchlonac . Moim marzeniem jest chudnac chociaz 2 kg tygodniowo , ale bardzo ciezko mi idzie odchudzanie , moze dlatego ze mam malo ruchu tez ,chociaz pracuje popoludniami i do pracy mam spory kawalek piechotka .

Gość milikstoja
tak rowerek stacjonarny,powiedzialam sobie dosc teraz albo nigdy zle sie czuje ze soba jak jestem taka gruba czuje ze ludzie sie ze mnie smieja;(

Gość Gruba39
Ludzmi sie nie przejmuj ,zrob to dla siebie . Ja zmykam do pracy ,trzymaj sie ,do jutra .Mam nadzieje ze autorka tez sie pojawi jeszcze .

Gość Gruba39
Moze i balon czyni cuda ale ryzyko powiklan zwiazanych z operacja jest za duze , wole zostac gruba ( jesli mi sie nigdy nie uda ) ale zyc .

Witam, mój problem to obżarstwo wieczorne. Cały dzień mogę nie czuć głodu i zapominam o jedzeniu. Przychodzi wieczór i zjadłabym "konia z kopytami". Czy ktoś ma na to radę

Gość niuhji
Ustaw budzik na dane godz w ktorych powinnas jesc a ile wazysz?

Gość szalony pociąg
Dzien dobry dziewczyny, ja ostatni raz kiedy sie wazylam...zobaczylam na wadze 117 kg, a jeszcze niedawno było tak fajnie....prawie 108 schudlam, wyjechalam do Holandii i szlag wszystko trafil. Dzis zalozylam zimówke z tamtego roku i jestem przerażona, kurtka była na mnie duzo za duzo, a teraz widac w niej "waleczki" jest obcisla nawet w rękawie, jakieś jaja pomyślalam sobie, to nie żadne jaja.....to ja jak zwykle dalam ciała. Moim problemem jest wieczorowe jedzenie, w dodatku niedawno rzucilam palenie i nie moge przestac jesc chocbym chciala, jestem zalamana :( musze coś z tym zrobic koniecznie! Przygarniecie mnie dziewczyny?

Gość milikstoja
Jasne kochana razem bedzie nam razniej ja tez duzo jadlam na noc ale teraz powiedzialam dosc. Dzis sie zwaze i sie przekonamy jak mi idzie dalej dzis dostalam @ i nienajlepiej sie czuje,odezwe sie pozniej bo jade w odwiedzinki do mamy.

Gość Gruba39
Witajcie dziewczyny .Ja tez mialam problem z wieczornym jedzeniem ,nawet jak sie odchudzalam to musialam cos zjesc chocby dietetycznego , bo jak tu nic nie zjesc zwlaszcza zima jak czlowiek wraca zmarzniety do domu .Ale teraz postanowilam sobie ze nie bede tak robic . Melduje ze waga dzisiejsza 108,3 kg .

Gość zielonookagrubaska
hej kobietki tez bym chciala sie przylaczyc waze 105 kg przy wzroscie 165c miesiace ze 100kg do 70kg lecz gdy tylko je odstawilam waga rosla na potege;-/do tego strasznie mi wychodzily wlosy i nie moglam tego zahamowac.chcialabym teraz zdrowo chudnac powoli a skutecznie i bym nie byla wiecznie na glodzie i wsciekla

Gość zielonookagrubaska
cos mi ucielo kilka zdan.pisalam ze w tamtym roku bralam pewne specyfiki po ktorych zrzucilam w 4 miesiace 30 kg ale po odstawieniu waga urosla jeszcze bardziej

Gość zielonookagrubaska
pewnie dlatego ze za szybko to zrzucilam

Gość szalony pociąg
Dzien dobry 🌻 ja dopiero jak pójde do dziadzi to się zważe gdyz w domu nie mam wagi. Ale ostatnio czyli 2 tygodnie temu bylo 117, zgrozo :o Boje się wejsc na wage. Dzisiaj latalam za legginsami bo tak naprawde tylko one na mnie pasują ostatnio to przykre. O jeansach mogę zapomniec, wszystkie ksztaltem przypominają wory na ziemniaki. Wczoraj zkaupilam troche dietetycznych produktow, nie bede stosowac żadnej diety po prostu zaczne Mniej Żrec i zdrowiej sie odżywiac i przede wszystkim pic duzo wody, chodzic na spacery narazie, potem moze basen lub silownia, ale chce wszystko z glowa zrobic. Najgorszy problem mam z woda, srednio ja lubie.. Milego dnia :)

Gość szalony pociąg
Zieloonoka witaj :) Efekt jojo tak zwany przeżylas.. jak chyba każda z nas tutaj, ja kiedys wazylaj 67 kg i to bylo najmniej w moim zyciu. Czasami sobie mysle, ze po prostu taka jestem i taka byc powinnam skoro tak ciezko mi wszystko przychodzi, moze taka mam byc? od malego mam problem z waga, w dodatku niedoczynnosc tarczycy :(

Gość szalony pociąg
Dobra, koniec uzalania sie nad soba, ide na dlugi spacer!

Gość OMG wspołczuję Wam
Ja idąc do porodu z dzieckiem 3900 ważyłam 63 kilo. to mój rekord i czułam się jak dwa słonie w jednym. Nie wyobrażam sobie ważyć dwa razy tyle Masakra:(

Gość Gruba39
Witaj zielonookagrubaska . Szalony pociag - ja tez mam problem z piciem wody , probowalam nieraz sie przestawic ale nieudalo mi sie mimo ze najdluzej wytrzymalam 6 tygodni a to byl okres maj -czerwiec .Teraz zima nie potrafie pic wody i musze pic ja z dodatkiem choc odrobiny soku dla smaku ( przy czym dodam ze za slodyczami nie przepadam ) . Najgorzej w nocy jak sie przebudze to musze sie napic choc pol szklanki wody z sokiem bo nie zasne jesli napije sie wody mineralnej . Wczoraj kupilam jakis wynalazek typu Light , ale bez aspartamu tylko slodzony stewia idolewam ten " sok " sobie do wody , ale musze powiedziec ze jest slodszy od cukru i smakuje podobnie jak aspartam tyle ze jest duzo bezpieczniejszy od niego .Chyba jednak wroce do zabarwiania wody zwyklym naturalnym sokiem . Wlasnie szykuje sie do pracy ,milego popoludnia wszystkim.

Gość kryska 35tychy
dziewczyny. sprobujcie pić ciepłą wodę z cytryna. tez to super wynalazek/ poowli ograniczajcie posiłki., drastyczny skok w diete tez nie jest dobry dla organizmyu. organizm wtedy przestawi sie na magazynowanie zapasów.stopniowe wyeliminowanie jest super. do diety wprowadzajcie tylko te produkty, ktore wam smakują. najgorzej jak sie je cos co w ogole nie smakuje/

Gość kocisa lalalala
Polecam 15 minut dziennie ćwiczeń cardio. Nie jest to łatwy trening, ale skuteczny. A prowadzi go miła piosenkarka mel b. http://adf.ly/Dcguj

Gość haaaaddddd
Kryska raczej sie je co sie lubi :)

Gość gruba emi
Witajcie. Dzisiaj rano moja waga pokazala 112,6 kg? Jak do tego dopuscilam? Zrac wszystko, co mi wpadlo w rece. I wygladam jak wygladam... Zawsze bylam gruba (nie puszysta, tylko gruba) ale teraz postanowilam choc troche sie zmienic. I uda mi sie, bo mam wspanialy cel. Trzymajcie kciuki

Gość szalony pociąg
Emi kciuki! Ja dzisiaj nawet ladnie....tylko niedawno wtrąciłam jablko bo tak mnie ssało, chociaz wypilam prawie 1,5 l wody to i tak glodna jestem, w jednym momencie myslalam ze sie rzuce na jedzenie, malo co braklo, na szczescie dostalam orzechy i je przetrącilam zamiast polowy bochenka chleba :o nie dosc, ze rzucam jedzenie to palenie tez, nie wiem czy sobie poradze, oby dwa glody daja mi ostro popalic..

Gość szalony pociąg
gruba39 woda z cytryna nie wchodzi mi tym bardziej :( musze sie zmusic....

Gość Gruba39
O tej wodzie z cytryna to nie ja pisalam , mi tez ona nie wchodzi ale sprobuje jeszcze raz sie przelamac . Nie jedzenie wieczorem po pracy przynosi u mnie efekty . Dzisiaj na wadze juz 108 kg .A jak wam idzie kochane ?

Gość szalony pociąg
Zazdroszcze Ci gruba39, przede mna jeszcze dluga droga. Ja wlasnie jestem po sniadaniu, robie barszczyk bez kosci na obiad, zobaczymy co z tego wyjdzie to moj 1 barszcz :) może bedziemy spisywaly jadlospis tutaj? co wy na to? Milego dnia 🌻 ps. coś dziewczyny zajęte bardzo są, małą piszą..

Gość zrypany humor
jak was czytam to widze siebie sprzed paru lat. Kiedy urodzila 1 synka 3 lata temu dluuugo nie moglam schudnac i tezstosowalam takie sorki dziewczyny ale "glupie " metody odchudzania jak wy w efekcie czego doszly mi jesczze 4 kg wazylam 102 kg :( przyz wzroscie 176 . Na kafe odkrylam pewnego razu topik ktorego tytulu nie pamietam ale dziewczyna ktora go prowadzila zalozyla swoja str internetowa. Na jej diecie chudlam 13kg bez uczucia glodu , wscieklosci, bez kompulsow jedzenia , bez napadow glodu, bez podjadania itp. Podam wam link do tej strony bo diet ajest moim zdaniem super rok temu ur 2 synka i od paru mies znowu an niej jestem :) schudlam 10kg :) i momo, ze znowu podjadam slodycze i troche wiecej chlebusia :P to nie tyje :) oto link http://www.dieta.ubf.pl/news.php