Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona_Zona

Brak ochoty na seks ze strony faceta

Polecane posty

Gość Zawiedziona_Zona

Witam, Postanowiłam napisać na forum, gdyż już sama nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z moim mężem. Ostatnio kochaliśmy się chyba rok temu. On nie robi nic żeby to zmienić. Nie czuję się atrakcyjna, ale ogólnie chyba jestem, tylko on tego jakby nie zauważał. Jesteśmy 2 lata po ślubie.

Gość facecik29
to nie mozliwe zeby facet nie mial ochoty na sex az rok,na pewno ma kogos na boku

Gość Zawiedziona_Zona
Właśnie nie ma, niestety przed ślubem już zazwyczaj ja inicjowałam seks. Wtedy tłumaczyłam sobie to na różne sposoby, ale chyba coś jest z nim nie tak.To już nawet nie chodzi o sam seks, ale on nawet nie zaczepia mnie jak idę pół naga, czy też seksownej bieliźnie. Figurę mam naprawdę ładną, 5 dni w tygodniu chodzę na fitness,jestem zadbana. Niestety czuję fatalnie przez brak zainteresowania z jego strony.

Gość biforres
to coraz częstsze... dzisiejsze czasy - stres, zmęczenie... właśnie facetów, niestety

Gość facecik29
to ze nie ma kochanki tego nie mozesz wiedziec,moze miec nawet i w pracy a jak nie ma kochanki to moze czuje podniecenie do innej kobiety...jestem facetem i wiem ze przez rok zaden by nie wytrzymal bez seksu a to ze jestes zadbana a on nie ma checi na seks z toba swiadczy tylko o tym ze sie mu znudzilas

Gość Zawiedziona_Zona
Ale, aż do tego stopnia? To nie jest normalne, że on nie ma ochoty, przynajmniej moim zdaniem. Nawet jak mamy urlop. Rozmawiałam z nim o tym, ale wymyśla jakieś głupie wymówki.

Gość Tak tak tak pani
KURDE lipa..Miałam podobnie.Tylko,że u mnie seksu był raz na dwa tygodnie,a i tak czułam się brzydka,nieatrakcyjna itd.Chyba bym musiała codziennie się bzykac,żeby być szczęśliwa...

Gość Zawiedziona_Zona
Facecik.. Czy możliwe jest to żeby był mną znudzony już przed ślubem? Od samego początku?

Gość Zawiedziona_Zona
Tu nie chodzi już sam seks, po prostu kobieta lubi czuć, że podoba się swojemu facetowi, gdyby chociaż mnie dotknął jak przechodzę obok to było by fajnie, a on nic jak powietrze mnie traktuje w tych sprawach.

Gość 993030
to pewne na bank ze ma kogos,a ty go ni9e podniecasz juz,moze nawet byc emocjonalnie zaangazowany w inna kobiete a wtedy ty idziesz w odstawke,wspolczuje ci,ja 2 dni bez sexu nie moge wytrzymac ale mam kochanego faceta,

Gość Wierna_kobieta
Rozmawialiście o tym? Może ma problemy z erekcją? Bierze leki na nadciśnienie?

Gość Zawiedziona_Zona
Na 100% nie ma nikogo i to mnie właśnie martwi, że jest chyba coś z nim nie tak.

Gość Zawiedziona_Zona
Nie bierze żadnych leków, jest młody ma 30lat. Rozmawialiśmy o tym, i on sam twierdzi, że zbyt rzadko się kochamy, ale co innego mówi, z co innego robi(czyli nie robi nic w tym kierunku,żeby to zmienić)

Twoim zdaniem masz ładna figure a!i chodzisz na fitness :-D ładna czyli jaka????plaskaty tyłek małe cycki chude giry i szpara miedzy nimi?:-D faceci wola mieć na co popatrzeć ładny biust i tyłek szczupła talie ponetne uda a nie jakieś zylaste szkieletory hehe nie dziwota ze cię id chce jeśli jak trup wygladasz:-D

Gość Zawiedziona_Zona
Hmm, widzę, że nikt nie ma takiego problemu jak ja, czyli jest coś nie tak, to nie jest normalne.

Gość tylko odpowiem...
poniekąd ja mam taki sam problem jak Ty :/

skoro zawsze ty inicjowałaś seks, może po prostu go nie pociągasz. tylko po kiego diabła z tobą jest, nie wiadomo. ­ a figura to nie wszystko. pracujesz zawodowo?

Gość tylko odpowiem...
pracujesz zawodowo? ciekawe pytanie, a co to ma do tematu? :)

Gość obóć siem polko
zapatrzona w siebie nie chcesz uwierzyć, że możesz mu powiewać letkim zwisem czy inni cię podszczypują? czy posuwają cię częściej niż raz w roku?

Gość do autorkiiii
moze go nie pociagasz:O znam faceta ktory jezt z baba tylko dla jej mieszknia a na boku posuwa inne-przyklad z zycia niestety.

Gość do autorkiiii
mieszkania *

Gość obóć siem polko
faktycznie do autorkiiii może mieć racje spróbuj go popociągać

"pracujesz zawodowo? ciekawe pytanie, a co to ma do tematu? " ­ dużo. jeśli on zapierdala na wszystko, a ona tylko "chodzi na fitness" za jego kasę, to wcale mu się nie dziwię.

Gość obóć siem polko
jak nie masz seksu ze strony faceta to może spróbuj ze strony facetki

Gość do autorkiii
mi to wyglada albo na prowo znudzonej idiotki albo chlop duzo kreci.tyle w temacie. eot

Gość obóć siem polko
czy ten szlafrok w którym łazisz po domu od rana do wieczora to jest tak bardziej półnagością czy też raczej seksowną bielizną?

Gość marko ilicewic
jesli rzeczywiscie nie ma ochot i sie nie masturbuje to powinien isc do lekarza bo to moze byc zwiastun powaznych problemow zdrowotnych potencja i libido u faceta jest papierkiem lakmusowem jego zdrowia