Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrakFasoliny

Mysłałam,ze mam juz fasolke :(

Polecane posty

Gość BrakFasoliny

Tak mi smutno,dzisiaj odebralam wyniki beta.Moj wynik 0,100.Nie mam okresu 4 tyg,białam luteine dopochwowo na wywolanie,takze brak okresu.Dzisiaj powinnam juz dostac nastepna miesiaczke a tu nie ma ani poprzedniej.Uprawialam seks w dni plodne ( tak mi sie wydawalo).Ne znam zbyt swojego ciała,ale było to 6 dni po skonczeniu miesiaczki.No coz,nie ma wiec nie ma.Z jednej strony mi smutno bo juz takie mialam przeczucia,rozmyslalam jak to bedzie bo mamy juz 18 miesiecznego synka.Ale z jednej strony chyba nawet dobrze,ciezko byloby mi chyba z dwojka,mamy duzy dom,maz caly dzien w pracy,jeszcze do pracy cały ogrod,z czego 80 % tam jest mojejj roboty (mnostwo kwiatów).Maz sprzata i kosi tylko.

Gość 993030
kolejna wariatka:O fasolka:O bez komentarza

Gość pytaniebopytam
mam pytanie...a jak ja miałam okres 28 września a skończył mi się 4, spałam z facetem 5 i 6 ale ni skończyłwe mnie to mam szanse na ciąże?

Gość BrakFasoliny
bardzo smieszne.

Gość do autorki tego tematu
fasolki sa w warzywniaku kretynko tygodnia:D

Gość BrakFasoliny
Tutuaj zadna z kobiet nie ma wyrazu szacunku,mielgo slowa,kazda wytyka tylko słowka,no tak wy jestecie najmadrzejrze,wszechwiedzace i nigdy nie popełniacie błedów.Zazdroszcze

Gość bgsgfbh
fasolke :D O, losie...

jak chcesz dzidzie i nie znasz swego ciała to wiem, że dziewczyny polecają tester afrodyta :) poczytaj sobie i fasolkuj :) powodzenia!

Gość pytaniebopytam
mam pytanie...a jak ja miałam okres 28 września a skończył mi się 4, spałam z facetem 5 i 6 ale ni skończyłwe mnie to mam szanse na ciąże?

Gość do autorki tego tematu
a za co cie szanowac tepa strzalo od fasoliny??? za co, infantylna krowo rozplodowa????

Gość pytaniebopytam
wolałąbym, żeby nie było tej szansy, co 29, 30, 31 dni, troche nieregularne..ale facet we mnie nie śkończył,oby nie było ciąży, a boje się teraz iść po antykoncepcyjne, bo jeśli jest ciąża?

Gość pytaniebopytam
kiedy w ogóle mogę to sprawdzić?mogę sprawdzić to u ginekologa?

w wydzieline przedejakujacyjnej też mogą występować plemniki. teraz to już chyba pozostaje Ci tylko stres i czekanie na okres ale z tego co piszesz to byłaś w 7,8 dc na prawdę małe szanse - owulacje powinnaś mieć 14-16 dc jak później nie było seksu, to raczej powinnaś być spokojna

ginekolog nic nie powie. najwcześniej zobaczy ciąże w 6-7 tyg. teraz na pewno nie. poczkaj do okresu i zrób test.

Gość pytaniebopytam
sex był tylko w weekend z spiątku na sobote i z niedzieli na poniedziałek, mam nadzieje, że małe szanse ech, mogę już to sprawdzić czy jestem?

Gość azu
test min. 2tyg. po stosunku.

Gość pytaniebopytam
Dziękuję za rady:)

Gość na tym forum to same
prostaczki i tępe biecze siedzą co nie mają co ze sobą zrobic wiec obrażają innych ale niech sie ktoś któregos dnia wqrwi zgłosi niewage słowną i zapuka takiej jednej z drugą do domu policja ooooj minki zrzedną - czego WAM ogromnie zycze! btw jestem za ACTA :)

Gość pytaniebopytam
a ginekolog nie może wywołać miesiaćzki by nie być w ciąży?

nie kombinuj za dużo :) będziesz chciała mieć później dziecko i możesz mieć problem :) następnym razem się zabezpiecz , będziesz spokojna i będziesz czerpać radość z seksu :)

Gość też fasolkowa
Autorko nie przejmuj się tymi idiotkami... to są pogrzane gimgówna albo inne niedorozwoje. Każdy nazywa sobie tego typu rzeczy po swojemu i nikomu nic do tego. Mnie osobiście bardziej ruszają ich bluzgi i jadowite komentarze niż fasolki, przytulanko, owulka i tempka. Najlepiej tym frajerkom na to nie odpisywać ;) Z resztą... kafeteria jaka jest- każdy wie... to jest szambo a nie forum. Jeżeli ja szukam jakichś porad to piszę na innych forach. Tutaj wchodze tylko jak mi się nudzi albo chce się rozerwać czytając durne a zarazem śmieszne prowokacje.

Gość azu
Jak to wywołać? Nie ma czegoś takiego jak wywołanie okresu jeśli jest ciąża. To się nazywa aborcja.

Gość bgsgfbh
wypraszam sobie :D Chodzilam do szkoly przed reforma edu :D Po prostu pastwie sie nad infantylnymi jednostkami

Gość bgsgfbh
azu: jesli ciaza jest luteina ja podtrzymuje, a jesli nie, to wywoluje miesiaczke (tak ogolnikowo)

Gość azu
To ja wiem, ale pytaniebopytam napisała: "a ginekolog nie może wywołać miesiaćzki by nie być w ciąży?" Więc to nie jest wtedy wywołanie luteiną a aborcja.

Gość bgsgfbh
yyy.. dobrze ze przeoczylam tamta wypowiedz.. chyba czas sie wziac za robote, bo czlowiek tylko glupieje od czytania tych bzdur :(