Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrakFasoliny

Mysłałam,ze mam juz fasolke :(

Polecane posty

Gość gunia987
Ja również staram się o dziecko i przezywam, kiedy wychodzi mi kolejny negatywny test :( Nie martw się autorko w końcu nam się uda. Od tego cyklu zaczynam sobie okreslać dni płodne afrodytą - może to coś da

Gość zarodkowa
Same chamy, prostacy i głąby sie tutaj wypowiadają... czlowiek prosi o rade, lub wsparce, bo przeciez po to jest to forum to tylko na żmije sie natyka, które są tak zakompleksione, głupie, niedouczone i wredne ze jedna przez drugą plują tylko jadem. Mam nadzieje ze nie jestescie matkami i nimi nie bedzieecie, zero wrażliwosci i empatii... ignorantki i hipokrytki!!!!!!!!

Gość no tak.........
najpierw naucz sie swoich cykli, poznaj swoj organizm. Ja strajac sie zaczelam mierzyc temperature, a potem kupilam sobie komputerek owulacyjny clearblue. Dosyc drogi, ale mi pomogl. Udalo mi sie zajsc w ciaze 5 miesiecy po poronieniu.

zarodkowa ty nie jestes lepsza niestety,przezcytałąm przed chwilą twój temat o wspomaganiu zagnieżdzania sie zarodka no wybacz ale jak sie czyta takie głupoty to nie mozna sie powstrzymac przed złosliwoscia

Gość zarodkowa
kreatywna nimfomanka nadal twierdze ze takie jak ty to wredne, chamskie babska. Nie mają nic ciekawego do powiedzenia tylko wchodzą by szydzić, wytykać i pluć jadem, a fuu wstydz sie. Po to są takie fora by móc zadawac pytania, nawet najbardziej infantylne dla Ciebie! tak zalozylam temat i sie nie wstydze tego, bo o rady i sugestie nie jest wstyd pytac, ale byc takim ignorantem jak ty czy inne tobie podobne to juz tak

Gość Boze co za nieroby
FASOLKA:-O puknij sie w leb idiotko :-O ja tez jak slysze to slowo to rzygam normalnie :-O a moze robaczek??? :-O pojebko ty :-O