Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erweninka c

jestem brzydka a moja córka jest bardzo ładna

Polecane posty

Gość erweninka c

jestem niska, mam ciemne włosy i nadwage a moja 12 letnia córka jest wysoką blondynką, ma długie nogi , jest ładna i sympatyczna w szkole nie moga uwierzyć że jestem jej matką :( nie podmienili mi jej w szpitalu jest identyczna jak matka mojego ojca gdy była młoda oczywiście bo już nie żyje ale mamy zdjęcia spotkaliście sie kiedyś z takim dziwnym dziedziczeniem wyglądu ?

Gość farfoclowa florida
A może to nie Twoja córka? Pomyśl o tym- badania DNA!!!!

Gość erweninka c
jest moją córką bo mam też syna i jest taki sam jak ona, wysoki ciemny blondyn z niebieskimi oczami więc to dwójka dzieci podobnych do siebie mąż jest niewysoki i ma czarne włosy

Gość kudłata małpa 83
Tak. Moja siostra cioteczna- ona- ciemna karnacja, ciemne włosy. Jej mąż tak samo. A synek.... rudy :) Po teściowej :)

Gość tooota
widocznie ojciec dzieci skoczył dwukrotnie w bok 🖐️

Gość Takilubi
A moze to zludzenie, ze jestes brzydka. A moze na dole jestes atrakcyjna.

Gość erweninka c
przedewszystkim ma inny charakter niż ja jestem zamknięta domatorka a córka jest rozpromieniona, uśmiechnięta, towarzyska i przez wszystkich lubiana

Gość Arabowskimar
A Twoj maz lubi Twoja szpareczke?

Gość erweninka c
czyli moje dzieci odziedziczyły wygląd po dziadku, moim ojcu córka jest klonem prababki czyli rodzaj urody mojego ojca i syn też, dziwaczne , jak to sie stało

Ja nie jestem podobna do żadnego z rodziców, ale do babci bardzo. Trochę mi niestety do niej brakuje, bo babcia byla wyjątkowo piękną kobietą.

Gość onomatopeja888888
hehe - też tak mam :D Jestem brzydka, zawsze byłam nieśmiała, nie lubiana. A moje dzieci szok - najbardziej lubiane i urocze w rpzedszkolu. mąż też neizbyt urodziwy ;P Może im minie? :((((

Gość kika0002
CECHY WIZUALNE DZIEDZICZY SIE NAJCZESCIEJ CO 2 POKOLENIA WIEC PO DZIADKACH :) NIC W TYM DZIWNEGO.. MAM CORE KTÓRA WYPISZ WYMALUJ WDAŁA SIĘ W TESIÓW ( WYSOKA,CIEMNA KARNACJA, BRAZOWE OCZY, CIEMNE WŁOSY) A ZNOW SYN WDAŁ SIE W MOICH RODZICÓW, BA NAWET MOICH DZIADKOW ( BLADYNEK O NIEBIESKICH OCZACH I JASNEJ KARNACJ) JA JESTEM SZATYNKA O ZIELONYCH OCZACH WIEC WOGOLE MIESZANKA WYBUCHOWA ;) KAZDY Z INNEJ PARAFII

Gość iersjrfsrf
dobra dobra corka ma dopiero 12 lat brzydkie cechy uwidocznia jej sie gdzies miedzy 15-18 rz a jak dobrze pojdzie po 20 🖐️

Gość onomatopeja888888
moja mama była piękną kobietą. Teraz ma 60 lat i niestety nie dba tak o siebie, ale jak oglądam jej zdjęcia z młodości to widzę piękną fotomodelkę.

Gość mama 11-latki
ja jestem niska, mam niezbyt udane zęby i niezgrabne nogi, a moja 11-latka wprost przeciwnie! nogi długaśne i zęby jak z Hollywood, szczęściara :) ja się z tego bardzo cieszę.

Gość erweninka c
moja córka zupelnie się rózni ode mnie dlatego że ja jestem mała a jako dziecko byłam pyzatką pończuszkiem a ona ma długie kończyny 12 letnia córka ma już większą stopę ode mnie , z tym że ona ma szczuplutką stopę a ja bardziej krępą ma gęste jasne włosy ja nie byłam blondynką w dzieciństwie więc nie upodobni sie do mnie ma rodzaj urody mojego ojca a szczegolnie jego matki pamiętam babcie jak żyła , jako starsza kobieta była wysoka , miała warkocz nawet w starości a jako młoda była taka jak moja córka , kształt twarzy i oczu oraz kolor ten sam

Gość mama 11-latki
co do stopy - tez ma większą niż ja

Gość erweninka c
ja też się cieszę że mam ładne dzieci , wiele osób mi to mówi :) przynajmniej jakaś rekompensata jest

Gość iersjrfsrf
dobra dobra wyjdzie w praniu 11 - 12 lat to jeszcze dzieci w tym wieku przewaznie sa ladne

Gość mama 11-latki
ja jestem ładna - ale mam pewne niedostatki, które pewnie widzę tylko ja. Moja córka ich nie ma. Mnie mówią, że córka ładna po mamusi, czyi po mnie, bo przecież ludzie nie widzą czyichś wad, zwykle widzimy je my sami.

Gość mama 11-latki
iersjrfsrf może wyjdzie w praniu, może i nie Najlepiej widać na zdjęciach - ze nie wszystkie dzieci są ładne.

Gość onomatopeja888888
ja się boję, że moje z tego wyrosną :((

Gość gość
ja sie modle zeby moje dzieci odziedziczyly urode nie po mnie :( moja matka byla ladna, moj ojciec brzydki(ale mimo braku urody i jakiegos polotu intelektualnego to mial powodzenie wsrod bab). ja jestem koszmarem(mam ladne cialo ale morde obrzydliwa) a moj brat byl do 25roku zycia przystojny(jako dziecko wrecz sliczny) a teraz jest po 30 i przytyl, zbrzydl ale mial dlugi epizod urody w swoim zyciu a ja cale zycie jestem brzydka. moja matka i babka (matka matki) byly ladne...siostra matki wrecz piekna. moj dziadek byl przystojny, jeden i drugi. druga babka brzydka(matka ojca). siostry ojca tez brzydkie. moja tesciowa byla rowniez ladna jako mloda dziewczyna. dziadek narzeczonego wrecz zabojczo przystojny jako mlody chlopak,drugi rowniez przystojny, jedna babka brzydka, a druga babka przecietna. jak ja sie modle zeby z tego polaczenia brzydkich+ladnych genow wyszlo cos ladnego albo chociaz przecietnego aby moje dzieci nie zyly w takiej nienawisci i zgryzocie do swiata co ja :( zeby nie byly przepelnionymi niechecia do zycia mizantropami... ja nie wiem co moj facet we mnie widzi bo jestem naprawde paskudna..moze te zgrabne i ponetne cialo ... moj maz ma bardziej delikatna twarz i ladniejszy jej owal niz ja... wstyd mi ze moja tesciowa czy matka ktore sa po 50 sa ladniejsze ode mnie, ciotka mojego faceta chrzestna rowniez a jest przed 50 :/ a ja pociagla, kanciasta morda; wielki nochal; rzadkie i jasne kudly