Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
cyklop podlaski

śmialiście się z innych jak chodziliscie do podstwówki że mają na przykład biedackie buty? albo że chodzą po kilka dni w tychg samych ubraniach bo są beidakami i ich nie stać?

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

chore łanie sie przyciągajo.. eutnazja powinna byc w szkolach na życzenie

Dlatego jestes że swojo staro.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie sądze, z kielbą w pysku nie da sie smiać

co tam sie lamusie odpaliłeś na noc? jarosław był niezadowolony z usługi? 

2 minuty temu, PomponBoży napisał:

Dlatego jestes że swojo staro.

jak pstrykne to kazda łania bedzie mi przepierkie robiła i nie zmiesza bialych z kolorem. tak mają tylko sigma albo alfa.

Edytowano przez Nemesio Cervantes

1 minutę temu, cyklop podlaski napisał:

co tam sie lamusie odpaliłeś na noc? jarosław był niezadowolony z usługi? 

za krotki jestes bym z tobą pisał leszczu...

za krotki jestes bym z tobą pisał leszczu...

czyli gardło masz wytrenowane widzę na głębokie, nie fikam, nie jestem z senegalu jak chłopaki z wizami od jarka 

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

jak pstrykne to kazda łania bedzie mi przepierkie robiła i nie zmiesza bialych z kolorem. tak mają tylko sigma albo alfa.

Białego z kolorem stara twa miesza. Huh. Najs 

23 minuty temu, cyklop podlaski napisał:

a powinnaś według twojej myśli szukać bezdomnych meneli i im walić konia. oni nie mają kontaktów zbyt wiele z babami, a nie można nikogo seksualnie pozostawiac wykluczonym ze względu na jego status materialny. 

I takie g. jak ty, wygłasza na fb pogadanki o życiu, związkach i narcyzmie... Gdyby twoi znajomi wiedzieli co masz na sumieniu, osraliby cię gremialnie. Oby to w końcu nastąpiło. 

6 minut temu, cyklop podlaski napisał:

czyli gardło masz wytrenowane widzę na głębokie, nie fikam, nie jestem z senegalu jak chłopaki z wizami od jarka 

wypad leszczu, idz do kibla zobacz czy cie tam nie ma

Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał:

I takie g. jak ty, wygłasza na fb pogadanki o życiu, związkach i narcyzmie... Gdyby twoi znajomi wiedzieli co masz na sumieniu, osraliby cię gremialnie. Oby to w końcu nastąpiło. 

prowadzę tyrady i mam kvltystów własnych jak gebels a ty wrzody na przełyku od żółci 

3 minuty temu, PomponBoży napisał:

Białego z kolorem stara twa miesza. Huh. Najs 

znowu sie podlizujesz... widze ze mash chrapke zostać niewolnico sexualno...hmmmm tylko ze ja nie karmie..

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

wypad leszczu, idz do kibla zobacz czy cie tam nie ma

w tym momencie już byś ząbki zbierał na ulicy, wiesz o tym kozaczku internetowy? 

Edytowano przez cyklop podlaski

prowadzę tyrady i mam kvltystów własnych jak gebels a ty wrzody na przełyku od żółci 

Przełyk mam w 100% zdrowy bo nie robię takich świństw jak ty, menelski lodziarzu. 

Przełyk mam w 100% zdrowy bo nie robię takich świństw jak ty, menelski lodziarzu. 

a według twojej ideologii powinnaś 

4 minuty temu, cyklop podlaski napisał:

w tym momencie już byś ząbki zbierał na ulicy, wiesz o tym kozaczku internetowy? 

ostatnio jeden knur 120kg tez tak myslal a potem 2 razy sie podnosil z ulicy i cienkim glosem  cos tam jęczał przerażony. przez uja mam kontuzje łapy teraz... ty na foto wygladasz jak niedorozwoj, wiec dostalbyc klapsa w dziąslo i mialbys reset. takze stan w miejscu wzgledem wzrostu...

Edytowano przez Nemesio Cervantes

2 minuty temu, cyklop podlaski napisał:

a według twojej ideologii powinnaś 

Moja ideologia nie ma nic wspólnego z seksem i jego najohydniejszymi odmianami, jakich wymyślanie jest twoją specjalnością. Bredzisz, zresztą nigdy nie byłeś zbyt inteligentny.

Edytowano przez Ffxc1_5yih

ostatnio jeden knur 120kg tez tak myslal a potem 2 razy sie podnosil z ulicy a potem cienkim glosem  cos tam jęczał przerażony. przez uja mam kontuzje łapy teraz... ty na foto wygladasz jak niedorozwoj, wiec dostalbyc klapsa w dziąslo i mialbys reset. takze stan w miejscu wzgledem wzrostu...

widzę że już zaczynasz merdać ogonkiem, ale nie ten adres psino bezpańska. kopa ci mogę dać bo nie jestem dobrym człowiekiem. 

Bredzisz, zresztą nigdy nie byłeś zbyt inteligentny.

i całe szczęście bo jakbym miałe pare punktów więcej iq to bo czytaniu twojej odklejonej pisaniny bym zrobił sudoku 

2 minuty temu, cyklop podlaski napisał:

i całe szczęście bo jakbym miałe pare punktów więcej iq to bo czytaniu twojej odklejonej pisaniny bym zrobił sudoku 

A co w tym jest odklejonego, tępy knurze zafiksowany na szmalu i seksie? Jesteś takim prymitywem, że nigdy nie zauważyłeś żadnych wyższych wartości. 

Edytowano przez Ffxc1_5yih

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

znowu sie podlizujesz... widze ze mash chrapke zostać niewolnico sexualno...hmmmm tylko ze ja nie karmie..

Wszyscy zdrowi?

1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał:

A co w tym jest odklejonego, tępy knurze zafiksowany na szmalu i seksie? Jesteś takim prymitywem, że nigdy nie zauważyłeś żadnych wyższych wartości. 

bo nie istneiją zadne wyższe wartości. wyższa wartość to jest taka żebyś w nią wierzyła i oddawał z tej racji hajs czy co tam innego materialnego masz innym a oni mają z ciebie beke że cię wydymali i oddałaś im to co miałaś najbardziej wartościowe. 

bardzo często promują z innych postaci tzw. wyższe wartości bo dzieki temu mam właśnei hajs i seks. ile to już razy klepałem po plecach sebka który płakał że laska mu nei daje mówiąc że seks nie jest najważniejszy, a później kiedy już mi podziekował za wsparcei szedłęm ją pierrdolić w jego miejsce. 

bo nie istneiją zadne wyższe wartości. wyższa wartość to jest taka żebyś w nią wierzyła i oddawał z tej racji hajs czy co tam innego materialnego masz innym a oni mają z ciebie beke że cię wydymali i oddałaś im to co miałaś najbardziej wartościowe. 

bardzo często promują z innych postaci tzw. wyższe wartości bo dzieki temu mam właśnei hajs i seks. ile to już razy klepałem po plecach sebka który płakał że laska mu nei daje mówiąc że seks nie jest najważniejszy, a później kiedy już mi podziekował za wsparcei szedłęm ją pierrdolić w jego miejsce. 

Jesteś złym człowiekiem a na starośc stałeś się  cyniczny i pozbawiony hamulców. Nawróć się, bo za chwilę może być za późno. 

1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał:

Jesteś złym człowiekiem a na starośc stałeś się  cyniczny i pozbawiony hamulców. Nawróć się, bo za chwilę może być za późno. 

Kiełbasa to nie jest fjutonos.

Jesteś złym człowiekiem a na starośc stałeś się  cyniczny i pozbawiony hamulców. 

zawsze taki byłem teraz tylko dodatkowo jestem na tyle pyszny i dumny z siebie że otwarcie o tym ludziom w pysk piszę.

Przed chwilą, PomponBoży napisał:

Kiełbasa to nie jest fjutonos.

A ja nie jestem kiełbasa. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się