Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjnie

CZY WY TEZ TAK MACIE, ZE JAK POWIECIE NA KAFE

Polecane posty

Gość depresyjnie

o czyms pozytwnym to sie konczy? Ja ile razy powiedzialam cos pozytwego zmenialo sie to na gorsze. Pisałam kiedys, że cieszę sie zdrowiem- zaczelam chorowac, chwalilam sie, ze mam fajny związek- chłopak mnie zdradzil, teraz sie zrozstalismy, cieszylam sie, że jestem w miare chuda- przytyłam 5kg, cieszylam sie ze kupilam nowe auto- zepsulo mi sie. Macie tak też, czy tylko ja tak mam? Czasem wydaje mi sie, ze ktos na mnie jakas klatwe rzucil. Zlamalam reke, noge, prawie stracilam palec wskazujacy- tak sie mocno skaleczylam ze sciegna sobie ciachnelam, do tego zaczelam miec problemy powazne z nerkami i wszystkow ciagu 4 miesiecy! Wczesniej nigdy nie mialam takich problemow.

taaa ale to raczej w zyciu realnym:D jeszcze 2 lata temu wszyscy chwalili mnie ze mam piekne geste włosy:D a potem jak na zlosc zaczely wypadac:D to jest jeden przyklad:D ale czesto sie tak dzieje

Gość week of view
lepiej duzo nie gadac tylko cieszyc sie z dobrych chwil.

a czemu mam się nie dzielić szczęściem? :) ponoć szczęście dzielone wraca w dwójnasób ;)

Gość depresyjnie
no wlasnie-wlosami tez sie pochwalilam kiedys,zachorowalm i juz nie mam sie czym chwalic. Kiedys czytalam tu gdzies ze ktos klatwy rzucal,nigdy w takie rzeczy nie wierzylam ale chyba zaczne.

Gość hej, to znaczy że jak się
pochwalę, że przybyło mi 5 kilo, to one znikną? bardzo bym chciała, zazdrośćcie mi proszę

Gość depresyjnie
mam juz tak dosyc wszystkiego ze chyba czas na jakies bardziej drastyczne kroki :(