Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnowegonic

nic nowego z facetem

Polecane posty

Gość nicnowegonic

mam problem jak wiekszosc dziewczyn, luzna relacja, la ebez przesady kontakt jakis chcialabym miec a on co? odzywa sie raz na tydzien, chce sie umawiac,potem znowu cisza. pierdole to... czy oni nie maja potrzeby czestego kontaktu?

Gość qdkncmks
a bzykacie się?

Gość hghgfhgfhhfg
jak znajdziesz takiego co chce codziennie tez bedziesz narzekac

Gość jak masz kogoś lepszego
kto się zaangażuje to olej tamtego :o powiedz ze spotkałaś kogoś ciekawszego i chciałbyś z nim spróbować albo z niczego się nie tłumacz skoro to luźna znajomość, rób tak żeby tobie było dobrze

Gość nicnowegonic
tak,bzykamy. ja chce zeby mi bylo dobrze,ale nie jest dobrze z tak rzadkim kontaktem/spotkaniami. pewnie skonczy sie tak,ze zaczne szukac kogos innego,bo temu nie zalezy.

Gość ale ty jeszcze
głupiutka jesteś. To ty nie wiesz, że dla takiego faceta jesteś potrzebna tylko jak mu się chce? Nie ma ochoty na bliższe relacje z tobą i nie łudź sie, ze to się zmieni.

Gość nicnowegonic
nie łudzę sie. nie licz na powazny zwiazek,chcialam jedynie nie tylko seksu ale i zainteresowania, czy to duzo? ale skoro on nie chce to nie.

Gość jesteś mu potrzebna
tylko do seksu. Zrozum że facet jak ma laske do bzykania to nie będzie chciał mieć z nią bliższych kontaktów.

Gość taka prawda i już
Mój facet znowu przegina w drugą stronę, chociaż ostatnio zauważyłam, że trochę zbastował. Widywałby się najlepiej codziennie, a w ogóle to by się wprowadził, co zdecydowanie odpada. Ostatnio widujemy się średnio co drugi dzień z czego jestem zadowolona, bo mam chociaż jakiś wieczór dla siebie, a teraz jeszcze zaczęła mi się szkoła, więc praktycznie weekendy też będą odpadały, bo zjazdy mam właściwie co weekend, a dojeżdżam do innego miasta, więć odpocznę sobie zdecydowanie :)

Gość taka prawda i już
jesteś mu potrzebna - a jak rozpoznać, że facetowi zależy tylko na sexie? ;)

Gość taka prawda i już
No koorwa nie wiem, więc mi wyjaśnij, jak jesteś takim ekspertem w sprawie ff...