Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosik

Willa Mewa-pensjonat Gdynia

Polecane posty

Gość małgosik

Czy by mógł ktos wypowiedzieć na temat Wiily Mewy ? Chciałabym sie tam wybrać i odpocząć ale nie wiem jakie miejsce wybrac a słyszałam o tym i podobno fajnie. Czy to prawda?

Gość Joer45
Zawsze możesz wejść na ich stronę internetową www.willamewa.pl i zobaczyc jakie mają oferty. Według mnie bardzo fajne i skorzystałam z nich nawet. Mi to miejsce bardzo odpowiadało. Panuje tam rodzinny klimat, jedzenie domowe. Pensjonat jest na prawde zadbany i ja nie mam zadnych zastrzeżeń do takiego miejsca.

Gość Milak2
Joer45 a byłeś tam z dziećmi czy sam?

Gość Agnieszkaoo
Ja byłam sama i powiem ze nawet fajnie, tam jest taka fajna atmosfera ze jest nawet miło :)

Gość tinuin24
Niesamowite miejsce, pobyt bardzo miło wspominam.

Gość Joer45
Tak byłam z dzieciakami ;)

Gość rewre
A mozna tam miec ze soba zwierzaki ? Nie mam za bardzo z kim psa zostawic. ..

Gość tinuin24
Ja widziałam jedną babkę ze była z pieskiem wiec mysle ze mozna ale zawsze możesz zadzwonic i zapyttać ;)

Gość asdfgthyjuk
ja osobiście nie byłam nigdy w tym pensjonacie ale mieszkam niedaleko niego. i tak minusy to fakt że znajduje się blisko ruchliwej ulicy (ale jest od niej oddzielone ekranami ochronnymi), autobusem nad morze z tego miejsca jedzie się jakieś 25 minut, samochodem oczywiscie troche krócej. plusy to zaraz w pobliżu jest las ktory się ciągnie kilometrami, są tam szlaki turystyczne.

Gość Jarowiec
Szukam miejsca już na wakacyjny urlop. Przeglądam różne portale i Willa Mewa zbiera bardzo dobre recenzję, ale też chcę zapytać tutaj czy warto tam się udać? Jaka tam jest kuchnia? Czy pokoje są rzeczywiście tak wygodne? Pomóżcie.