Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj umierająca a

Ludzie,nie jedzcie tego syfu w McDonaldzie!!!Ja wczoraj zjadłam i umierałam!

Polecane posty

Kupiłam sobie wczoraj wieśmaca.Mieso było tak słone,że miałam wrażenie jakbym jadła łyzką sól :O No a po 3 godzinach za przeproszeniem żygałam jak kot!Żygałam i srałam jednocześnie!Jeszcze nigdy w zyciu tak sie nie czułam jak wczoraj.Nie wiedziałam,czy mam sie pochylic nad toaletą czy na niej usiąść :O Moja noga juz nigdy nie przestapi progu tej zasyfiałej "restauracji" !!!!

Gość mhkgd
Mnie zawsze boli brzuch po macu, od święta jest takie rzeczy i pewnie dlatego. Raz o mało się nie porzygałam.

A ja chocbym umierała z głodu,nigdy tam juz nie zjem! Najchetniej poszłabym tam dzisiaj i zrobiła im awanture !Ale wiem,że to i tak nic nie da...

Gość werwer
a ja lubie tam jeść i będę jadła

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
wydelikacone żołądeczki widać mamy :classic_cool:

HannibaI111 sraka to mało powiedziane ! ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mój żoładek wiele zniesie ale to co sie działo wczoraj to masakra! Ja wolę nie myśleć jak to mięso wygladało przed usmażeniem :O

Gość jarelja
albo frytki , wsrodku frytek jest jakiś miąższ żółty z mączki są robione i z zew są przypieczone w środku ciapa

Ja tez od czasu do czasu jadłam w McD aż w końcu się naciełam.Duzo moich znajomych mówiło,że juz tam nie je bo mieli rewolucje żołądkowe.Nie wierzyłam.Do wczoraj....Fuuuu,jak pomyslę o tym miesie to mnie aż skręca :O

a znasz wierszyk o koteczku...i niedobrym koziołoczku.. ktoś w jedzeniu przebrał miarkę, zrobił z du.y oliwiarkę

Gość jarelja
mój znajomy tam pracował i opowiadał np sałata to zielona kulka , trzeba ją spryskać takim sprejem i się rozwija w liście mięso się moczy w różnych roztworach z każdego rodzaju roztworu jest do czegoś innego przeznaczone frytki są robione ,przemielone z mąką

Gość asrtzguih809800
no niestety kobiety, w tym miesie jest wszystko zmielone nawet kopyta z rogami. nogi kurze dzioby, skory to jest mekcziken frytki to maczka- kartofla na oczy nie widzialo JEDEN SYF ZAPRAWIONY SOSAMI

Wieśmac to mięso,pomidor,cebula i sałata. No normalnie wymiotuję jak nawet o tym piszę :O

asrtzguih809800 frytki nie sa z ziemniaka?O kuźwa a ja tak chetnie dzieciom je kupowałam :O

Gość asrtzguih809800
A co najlepsze to sie nie psuje, taki hamburger i frytki moga lezec pol roku i nic, nawet plesni nie dostatnie:D

Gość jarelja
a te kulki co przekształcają się w sałate to leża w torbach , więc jak po kilku miesiącach popryska i to sie rozwinie to co to ma wspólnego ze świeżą sałatą ? zero a frytka nie ma nic wspolnego z kartoflem , to imitacja jedzenia a wogóle wg mnie nie jest to tanie

jem właśnie zupę grzybową..z własnego zbioru, z ekologicznego lasu , jak można jeść w md? to śmierć na życzenie! a co magda gesler na to? powie?

Gość ja miałam kilku kochanókw
nie ekscytuj się tak... Pewnie trafiłaś na nieświeże mięso. Wszędzie się to może zdarzyć, nawet jak sama sobie coś przyrządzisz, nie tylko w Macu... Nie siej paniki Ja od 2 lat nie jadam z Macu, ale jadłam od początku jego "kariery" w Polsce kilka razy w tyg i nigdy nic mi nie było, natomiast po wystawnych kolacjach i w ekskluzywnych restauracjach tudzież produktach z ekologicznych sklepów (za ciężkie pieniądze) nierzadko zdarzało mi się tulić do klozetu

Ja tylko napisze raz jeszcze-McD to syf! Dla mnie ten przybytek przestaje istnieć!

Gość lemuriaa
producentom slodyczy czipsow i fastfudów powinno sie rozjebać kakało elektryczna pała-powinno im sie wydłubac oczy łyżeczka jak jajeczko

Gość ja jem od początku powstania
ja jem od początku powstania , w mc donaldzie, kfc, burger kingu nigdy się nie strułam. Bywały czasy że jadłam codziennie, teraz to trochę mi szkoda kasy, bo w mc to takei porcje że się nie na je. A jak tylko zjem zdrowy ekologicnzy domowy obiadek dostaje ataku trzustki i wymiotów , momentalnie trzystka boli, wrzody się odzywają i mnie skręca.

Gość asrtzguih809800
wiesz ile jest mc donald na swiecie i tym podobnych??? wiec powiedz mi skad oni biora mieso i kartofle na przerob???? zeby dziennie zaopatrzyc setki tysiecy takich filiali, skoro na swiecie sa klopoty zeby bydlo mialo co jesc rozmroz te zamrozone klopsy i inne to wlos ci deba stanie co tam jest w srodku

Gość asrtzguih809800
14:05 [zgłoś do usunięcia] ja jem od początku powstania ----------------bo juz jestes cyborgiem :D

Gość vasabbi
gdy ide do centrum handlowego gdzie jest mc donald i inne fastfudy to tma jest mnostwo malych dzieci z rodzicami i dziadkami -tym bezmyslnym skurwielom powinno wydłubac sie oczy , wyrwac serce i paznokcie za trucie dzieci

Gość dwqdwqdqwdwqd
ja rzadko jadam w macu( raz na pare miesiecy może ) ale nigdy sie tam jakos nie otrułam...

Gość jarelja
gdyby oni mieli przygotowywać świeże prawdziwe jedzenie to by zbankrutowali a przyprawami i sosami doprawiają i ludzie się uzależniają od tego jedzenia niech usmażą frytki w świeżym oleju , prawdziwe z ziemniaków żółciutkich obranych - o jeny, zysk by się zmniejszył o połowę - kupić ziemniaki dobre od rolnika, zapłacić obierającemu , kupić olej i każda porcja pojedyńczo smażona i więcej pracy , więcej wydatków a tak to maszyna uformułuje z mączki imitację frytek , zamrozi się , przed podaniem do maszyny i gotowe

Gość ludzieeeeeeeeee
ostatnio nasłalam na manekina w lodzi bo taka gruba robila placki z brudnymi paznikciami i tlustymi wlosami

Gość gość
ludzie to jest chyba papier zmielony,chemia plus chemia = cena ,Ci co to sprzedają używają rękawic .... nie dla BHP tylko żeby się nie zarazić !!!!!!!!! to nie jest żywność to jest wypełniacz żołądka ......a nie wystarczy jeść trzeba się odżywiać