Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12345

seks na kazdym spotkaniu

Polecane posty

Gość laska12345

Spotykam sie z moim chłopakiem od ponad roku,mamy za soba swoj pierwszy raz. Spotykamy sie raz w tygodniu(jestesmy z roznych miejscowosci,do tego praca i szkola) . Przejde do konkretow,a mianowicie na kazdym naszym spotkaniu dochodzi do stosunku,oczywiscie po kilka razy. Zastanawia mnie czy to normalne.? Owszem oboje tego chcemy,ale czy przez to sie sobie nie znudzimy? Czy nie powinny byc jakies przerwy od tego?

Gość Peezda
Ale o co chodzi, przecież to nie mydło, nie wymydli się.

Gość Koniecznie musicie
coś zmieniać w waszym pożyciu. Najlepiej prezerwatywy.

Jeżeli oboje lubicie seks i jest wam z tym dobrze to nie powinniście się z tego powodu sobą znudzić

Rzadziej tzn jak często ??????? Nie rozumiem, uprawiasz seks 4x w miesiącu..TYLKO! Przypuszczam że nie wykorzystaliście nawet 10% swoich pomysłów ,fantazji itp.

Jasne. Jesli uwazasz ze 4 X w miesiacu to duzo dla Ciebie to wspolczuje Twojemu facetowi:) Pozdrawiam:)

Anastlle Jesli to bylo do mnie to musze napisac, ze moj post byl do autorki:) Pozdrawiam:)

Gość bo ponieważ
ech dlaczego kobiety tak komplikują życie wszędzie na siłę szukając jakiegoś problemu... Jest seks - źle, nie ma seksu- też źle "bo a może powinien być", Za dużo źle, za mało źle, a najgorsze jest w tym to że zamiast si.ę kierować własnym rozumem o wszystko pytają koleżanki. Masakra.

Bo poniewaz do kobiet trzeba odpowiedni podchodzic i byc przygotowanym na wszystko:) Pozdrawiam:)

Anastlle To niemal, ze fantastycznie:) Masz mi cos jeszcze do powiedzenia:)? Pozdrawiam:)

Gość fooker
Jesli zajmujecie sie tylko uprawianiem seksu, to dobrze byloby znalezc sobie dodatkowe hobby... Inaczej umrzecie z nudow.

Dialog w tym miejscu grozi chłostą. Rozmowy na poziomie sa wręcz nie do pomyślenia :) Pozdrawiam:)

Nie poddawaj sie juz na poczatku:) Nie jestem tutaj za czesto ale domyslam sie co sie dzieje. Heje Pozdrawiam:)

Widzisz, az jestem zly na siebie. Zaproponowalem mily dialog ale musze go brutalnie przerwac:( Niestety potrzebuje jasnosci umyslu do pracy a kazda chwila mnie od tego oddala. Pozegnam sie wiec drugi juz raz z nadzieja, na kolejne chwile rozmowy. Oczywiscie pozdrawiam:) Dobranoc.

Również żegnam się z Tobą i składam swe boskie zwłoki do łózka :) Dobranoc i pozdrawiam!

Gość Dajanaa
cześć ! ostatnio zastanawiałam się, czy seks na każdym spotkaniu jest odpowiedni. Widuję się z moim chlopakiem ok 3 razy w tygodniu i na każdej randce to robimy , nie wiem czy powinnam stać się bardziej niedostępna, żeby mnie zdobywał czy po prostu robić nadal tak samo. Sprawia nam to ogromną przyjemność, ale nie chcialabym aby stracił do mnie przez to szacunek.

Gość gość
seks jest- źle nie ma- też niedobrze ;) "nie chcialabym aby stracił do mnie przez to szacunek"- to tak działa ? nie napiszę ile razy kochamy się a spotykamy się bardzo rzadko i nie na każdym spotkaniu jesteśmy tak blisko patrząc kategoriami kafeterian - powinniśmy to zakończyć gdyż nie ma to sensu ale co zrobić z tym że wystarczy dotyk a czasem i spojrzenie kłopot ;) 😘