Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienormalnykot

TATUAŻ. Wydziarani na maxa.

Polecane posty

Gość Nienormalnykot

Witam. Chciałbym się dowiedzieć się jak spostrzegacie ludzi którzy mają wytatuowane dla siebie ważne elementy takie jak np. (Imiona, Kluby sportowe itp...). Szczególnie interesuje mnie jak odbierają to kobiety widząc mężczyznę który ma wytatuowany swój ukochany klub sportowy.? Proszę o Wasze opinie na ten temat.

Gość InteligętnaNiania
Mnie tacy mężczyźni w pewnym sensie pociągają, choć trochę odstraszają.

Gość Angelot____
mnie kręci kiedy facet ma fajny tatuaż :) dodatkowo kiedy jest dobrze zbudowany fajnie to podkreśla. Sama posiadam tatuaż - na pośladku kolorowy motylek. Ale kiedy ma klub piłkarski wytatuowany i tego typu rzeczy to nie kręci mnie to.. wręcz odpycha....

Gość kaszanka z gryczanki
A mnie szalenie podnieca, jak facet ma wytatułowany na klacie spis produktów w promocji z Biedronki. Z cenami koniecznie. A za spis z Tesco natychmiast wskakuję do wyrka. :)

Gość dołaczam sie do kaszanki
dodam jeszcze spis imion kasjerek, bede sie usilnie starac, zeby tez wskoczyć. Ja sama mam dotej pory tylko posla Klopotka , kolo motylka , ale to dopiero rozruch.

Gość heheona
Jeżeli zdecyduje się już na taki krok, wówczas widać jak bardzo zależy mu na swoim ukochanym klubie, drużynie... Bardzo męskie ;p