Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie o odp proszę

dziwne zachowanie kochanka

Polecane posty

Jestem w układzie z mężczyzną żonatym, sama jestem mężatką. Ustaliliśmy, że spotykamy się tylko na sex i żeby miło spędzić czas, zachowując pełną dyskrecję. Mój kochanek jak wysiadam z auta, wysiada razem ze mną, a to po to, żeby mi drzwi otworzyć, albo coś z bagażnika wyjąć. Odnoszę wrażenie, że on chce żeby nas razem widywano. Co to ma na celu?

czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?

Gość olgabolga
wyolbrzymiasz:) i starasz sie szukać drugigo dna:) bo cóz to by byla za romantyczna historia gdyby cgcial o ciebie walczyc:P ja mam wielu znajomych ktorzy owtieraja mi drzwi do samochodu inie sa we mnie zakochani:P

Gość załóż reklamówkę na łeb
a wtedy on może nawet sobie klrzyczeć, że idziecie się bzykać z reklamówką na głowie to wiadomo, że masz coś do ukrycia kurewską naturę albo twarz z horroru

Zachowuje się normalnie, a nie dziwnie. Dopatrujesz się nie wiadomo czego, ponieważ masz nieczyste sumienie, boisz się ujawnienia romansu i ew.konsekwencji

Może macie rację, jednak trochę mnie to drażni. Wołałabym żeby to nie wyszło, a tak to ktoś znajomy może zobaczyć i zaczną się plotki, a nie chcialabym się rozstać z mężem, bo jest mi z nim dobrze, tylko w łóżku się nie układa :(

Gość miziek
wynajął forografa i będzie ci potem sprzedawał zdjęcia.

Gość skoc z mezem dobrze
to podziwiam Cie ze weszlas w takie gowno. Bo w czesniej czy pozniej to sie wyda. A skoro mialo byc incognito a kochanek tak sie afiszuje , to juz wkrotce sprawa sie rypsnie.