Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkontowa

w jakim banku najlepiej założyć konto?

Polecane posty

Gość bezkontowa

hej- musze założyć sobie konto :P czy polecacie jakiś bank szczególnie? czy jestescie zadowoleni z tego, w ktorym macie konto? zaproponujcie coś :-) wolałąbym unikać obu rodzajów pko i ing

Gość czabbi
w greckim lub wloskim

Gość bezkontowa
jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to se daruj :O fajnie, ze chciałeś/aś błysnąc intelektem, a tymczasem widać tylko, jak marne są Twoje zdolności czytania tekstu w odpowiednim kontekście 🖐️

Gość bezkontowa
ludzie... MUSZĘ założyć konto bankowe :O więc ładnie pytam który bank polecacie, bo jestescie zadowoleni z 'usług'

Gość bezkontowa
no kurde! przecież macie konta bankowe:P tylko ja taka sierota, poradźcie coś :)

Gość bezkontowa
ide przytrzymać kredens

Gość samuel l jackson 2
tez sie do tego zbieram. slyszalem ze inteligo jest spoko. zaklada sie konto przez neta.

Gość bezkontowa
nierozumiesz ćwoku ze nie chce pko?

Gość bererereregggg
ja ci poradze Millenium mam i ich internetowa strona jest najlepsza ze wszystkich widze tam wszystko nawet ile kasy rośnie mi lokata co żaden bank nie ma są w porządku , zwracają mi co miesiąc 3 % sumy zakupów spozywczych dokonanych śmiało , nie będziesz żalować

tego w obecnych niepewnych i dynamicznych czasach nie powie Ci nawet analityk finansowy. choc się często gęsto mądrzą na tematy , których przewidzieć nie umieją. bo nie od nich to zależy. jak to tylko osobiste bierzace na wyplate to wsio rawno. a jak duza suma to zamien na zloto w instytucji podobnej do Ambert gold

Gość bezkontowa
mam nadzieję, że rozpoznaliście podszywy zalezy mi na bezpłatnym prowadzeniu konta i zeby mozna byyło wyplacac z roznych bankomatow bez prowizji :P

Gość bezkontowa
poczytam o tym millenium :)

Gość bererereregggg
millenium,oczywiście konto bezplatne i za darmo wypłacasz z bankomatu każdego wejdź gdzies do oddziału i pogadaj z pracownikiem , nie płaci sie za to , a dużo sie dowiesz

Gość bezkontowa
wlasnie czytalam- milenium darmowe wyplaty ma tylko z bbankomatow millenium i wzb cos tam

Gość bererereregggg
to nie wiem ale ja wypłacam z różnych i nie płace za to nie wiem od czego to zależy, zapytaj pracownika w swoim mieście

Gość saljcs.
Ja mam w ing i jestem zadowolona. W innym nigdy nie miałam więc nie doradzę. No ale Ty w ing nie chcesz więc musisz szukać dalej. Pozdrawiam

Gość kdjkfkgkghgkgk
bzwbk mam i polecam

Gość Atrakcyjny Heniek z Marienburg
wstrzymaj się z bólami, ja zakładam bank, bedzien, gutes bank, mam kapitał początkowy 3zł i 14 groszy

Gość different
Konto załóż jakieś darmowe. Oferty z miesiąca na miesiąc się zmieniają, więc trzeba samemu odpalić stronę banku i zobaczyć co tam ciekawego oferują banki. Odradzam PKO i PEKAO, mają najdroższe konta i kredyty. Fajny poradnik dotyczący zakładania konta znajdziesz pod tymi dwoma linkami http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe/ http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/

Gość tez chce zalozyc,ale gdzie
byl ten temat juz miesiac temu...i wszyscy poelcalista mbank...

Gość gość
Od zawsze mam w mBanku i jestem zadowolona.