Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L4 od psychiatry

Jak długo można być na L4 od psychiatry?

Polecane posty

Gość L4 od psychiatry

Mam w pracy ciężką sytuację, moja przełożona staje się nie do zniesienia, rządzi sobie moim urlopem, traktuje mnie lekceważąco, ostatnio nawet chciała rozmawiać z dyrektorem przedszkola, do którego chodzi moje dziecko bo stwierdziła, że zmieni mojemu dziecku liczbę godzin, na jakie jest przeze mnie zapisane bo jej to nie pasuje!!! Po prostu nie mogę tam wytrzymać! Postanowiłam iść do psychologa, może mi pomoże chociaż średnio na to liczę, boję się, że to nie wystarczy. Jeśli nie to pójdę do psychiatry, wiem, że on może mi przepisać jakieś leki uspokajające ale ja nie chcę się faszerować, tym bardziej, że staramy się z mężem o dziecko (a sytuacja w pracy nie pomaga mi), wiem też, że może wystawić L4 ale na jaki okres. Ile czasu można być na takim zwolnieniu lekarskim, miesiąc, dwa, ile? Bardzo proszę o wypowiedzi. Z góry dziękuję.

Gość L4 od psychiatry
O obelgi nie proszę tylko o rzeczowe wypowiedzi.

Gość L4 od psychiatry
podnoszę, gdzieś czytałam, że można być maksymalnie 182 dni czy to prawda czy źle zrozumiałam? ja póki co nie mam zamiaru iść na takie zwolnienie ale nie wykluczam tego bo nie wiem jak będzie i chcę się dowiedzieć wszystkiego póki jeszcze jako tako myślę.