Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

PIEKNE,WARTOSCIOWE KOBIETY SA UTRZYMYWANE PRZEZ MEZÓW

Polecane posty

Taka jest prawda, jak facet widzi,ze zlapal prawdziwa kobiete- skarb, to z checia bedzie ja utrzymywal i spelnial kazda zachcianke. Nie pozwoli, zeby jego pieknosc sie skalala jakas byle robota za 2/3 tysiace. A jak facet ma kobiete z braku laku,bo inna go nie chciala i sie z nia zeni, bo go zlapala na dziecko, albo wie, ze nic lepszego go juz nie spotka, to wysyla ja do roboty, bo skoro to ani ladne, ani madre, ani seksowne, to niech chodziac pare groszy do domu przyniesie. I dlatego te wredne brzydule z forum, zakompleksione i sfrustrowane praca za 1200 przez 40h w tygodniu dopiekaja tym pieknym, bo maja wszystko za free, maja na wszystko czas, moga siedziec w domu, zadbac o siebie, rozwijac pasje itp.

p. Beata Siusiak wydzieliła z siebie najprawdziwszą prawdę. niestety p. Siusiak się zalicza do grupy kobiet robotnych.

Gość qmaku
niestety beata z taka facjatą moze jedynie pomazyć

Gość nieboszczykowa komedia
Nie są utrzymywane, wymieniają energię, dzielą się tym co mają, myślisz że można dzielić się tylko pieniędzmy? Jest masa rzeczy które może zaoferować człowiek, jeśli oferuje wyłącznie kasę to jest biedniejszy od myszy kościelnej. Dobrze jak są pieniądze bo nie ma stresu związanego z ich brakiem, można się realizowac, poznawać świat, rozwijać swoje umiejętności bo jest na to czas i dzielić się tym z innymi. Ludzie którzy mają pieniądze mogą robić piękne rzeczy, bo mają na to czas i nie wypalają się tak jak ci biedni którzy muszą pracować i na nic poza pracą nie mają czasu, co to za życie.

Gość zuuska90
Miałam takie podejście, ale zaczynam żałować, że nigdy nie pracowałam. Niby facet nigdy niczego mi nie żałuje, ale wkurwia mnie mimo wszystko ta zależność i zaczynam, po cichu szukać pracy :P

Si-xa Prosze bardzo: Mam teraz wiele czasu na zajmowanie sie soba i rozwijanie pasji. Zapisalam sie na kurs jezykowy, regularnie chodze na basen, masaz i do kosmetyczki, czytam ksiazki, mam rowniez czas, aby spotkac sie z kolezankami i sasiadkami

Gość masz racje Beatko Siusiak
tak dokladnie jest, do momentu, gdy mąż nie pozna jeszcze piękniejszej i bardziej wartosciowej :D

Gość Kb k
Masz rację Beatko, nareszcie mądra kobieta na kafe, popieram Cię w 100 % Dżentelmen utrzymuje swoją kobietę, chyba,.ze ona sama chce pracować .

Jak facet ma u boku prawdziwa pieknosc, dame, kobiete z klasa, zarówno sliczna jak i madra, nigdy nie wysle jej do pracy. Bedzie najwiekszym szczesciarzem pracujac na nia. Niestety te brzydkie maja gorzej, bo mezowe wysylaja je do pracy, ba! oni nawet dziela sie rachunkami, wydatkami itp.Czysty uklad!

a w miedzyczasie tak sobie sportowo jest na forum przegrańcow. ot co. chyba ze o takie audytorium by sie dowartosciować p. Siusiak lotto.

Gość masz racje Beatko Siusiak
u mnie tak bylo! Poznal ladniejsza i wywalil mi walizki przez okno, a mnie wygnal za drzwi w samych majtkach i podkoszulce

Gość nieboszczykowa komedia
czyli pod siebie wszystko, marnowanie energii, czasu i pieniedzy ja zalozylam swietlice srodowiskowa, dla dzieci ktore nie maja co zrobic ze swoim wolnym czasem, prowadze m in zajecia plastyczne, mamy tez jezyk angielski, wycieczki, niebawem bedzie kurs tanca, karate etc to dopiero poczatek, dolaczylo do mnie dwoch darczyncow, zaczyna sie dziac cos pieknego

Gutekszoł a w miedzyczasie tak sobie sportowo jest na forum przegrańcow. wiesz, ze piszesz równiez o sobie? Przykro mi, ze czujesz sie przegrancem

obecnie w Polsce i w ogóle przy tym systemie gospodarczym niewielu facetów (a szkoda) może utrzymać całą rodzinę na dobrym poziomie życia tak aby żona nie musiała pracować.

Gość kdjkfkgkghgkgk
piekna to ty nie jestes, jesli ta wiochmenka w mini awatarku to ty to prosze cie :D a to ze piekne maja cudnie w zyciu to wiem

Gość Kb k
A jak będzie chciał to i tę pracujaca może wymienić co ma piernik do wiatraka ? Jeśli uważasz kobieto, że masz gwarancję że pracujac masz gwarancję ze maz CIĘ nie rzuci, to jesteś w błędzie .

a po co komu swietlica? Zapierniczasz przy obcych dzieiach, których nawet ich wlasni rodzice maja dosc. Przyjda, popawia sie, spotkaja z kolegami, a potem i tak powiedza, ze jestes glupia i nudna, bo to dzieci z patologii przewaznie do takich swietlic uczeszczaja. Tracisz czas, kase a pewnie niedlugo i nerwy

Levviatan obecnie w Polsce i w ogóle przy tym systemie gospodarczym niewielu facetów (a szkoda) może utrzymać całą rodzinę na dobrym poziomie życia tak aby żona nie musiała pracować. skoro nie sa w stanie utrzymac rodziny to po co ja zakladali? To nieodpowiedzialne

Co za głupi temat.Mam piękną i wartościową dziewczyną a jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy żeby ją utrzymywać i nie wypuszczać do pracy, mało tego nie ma nawet mowy o takim czymś.Autorko nie wiem co ma na celu Twój temat ale jeśli chcesz swoje lenistwo usprawiedliwić tym że ładna i wartościowa kobieta nie powinna pracować to jesteś w błędzie.A co jeśli całe życie będziesz siedzieć i pachnieć na kanapie a mąż pozna młodszą lepszą i Cię kopnie w tyłek ? Wylądujesz na ulicy bez pieniędzy i nawet emerytury nie będą Ci mieli z czego wypłacić skoro nie pracowałaś całe życie :)

Gość śliczna zdolna bestyjka
omg po tych wypowiedziach to faktycznie wyszła niezwykła wartość :D a i piekno w linku niebywałe, trzeba miec dobry wzrok zeby je dostrzec :-) mezczyzni chca stanac na wysokosci zadania ale nie maja czesto warunkow w tym zapyzialym okradanym kraju nie dziwie sie ze sa niedowartosciowani, sfrustrowani, popadaja w maraz, nalogi, hazard, ogolne zaniedbanie to my kobiety musimy stanac na wysokosci zadania

[zgłoś do usunięcia] The Element of One Emeryture bede miala, bo mam wlasne gospodarstwo rolne, wiec ta kwestia odpada :) Pewnie sam sie usprawiedliwiasz, bo nie stac cie, zeby zapewnic swojej dziewczynie takie warunki, zeby mogla zajac sie soba, domem, swoimi pasjami, zadbac o siebie. Maz mnie nie zostawi, bo mam wyzej wymienione gospodarstwo rolne, które jest tylko moje, a on w nim pracuje, a nawet jesli, to przeciez polowa kasy jest moja:) O to nie musisz sie martwic, a na ulicy nie wyladuje bo mam swój dom,wiec tutaj zadna z twoich teorii sie nie sprawdzi moj drogi

Gość śliczna zdolna bestyjka
oni zawsze sie nami opiekowali, rzadzili, najwyzszy czas zeby kobiety przejely kontrole w tym najwyzsza, zglaszam sie pierwsza na PREZYDENTową :-)

Gość fiel drzoana o i jagienka
to Beatka - sk.

Ja miałam okazję bycia utrzymanką, ale wybrałam pracę bo lubię być postrzegana jako partnerka a nie jako podwładna, bo tak już jest że nic na tym świecie nie jest za darmo. Ps. Zarabiam świetnie

" tutaj zadna z twoich teorii sie nie sprawdzi moj drogi" Ot tak sobie skopiowałam , chyba mogę , co? Ale moja teoria Beatko się sprawdza . Musisz mieć sporą "fazę" kompleksów , skoro tak bardzo emanujesz urodą , pychą , gospodarstwem i mężem , który zapieprza za Ciebie jak rudy Bolek. Nigdy nie zastanawiałaś się kim będziesz za 20 lat? Nadal będziesz "leżeć i pachnieć" ??? Obawiam się , że i teraz "pachniesz" niezbyt fortunnie. Mądre i piękne kobiety raczej nie wykorzystują swojej "pozycji" , przeciwnie, rozwijają intelekt, pracują nad sobą , ale nie w gabinetach kosmetycznych...nie muszą, są przecież piękne prawdaż ??? To takie refleksje-only :)

Gość fiel fiel dzoana
kiedyś się nabrałam na beatkę.A jako dzoana zajebiście pisze.Można się posmiać.