Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7777777777777777777 nieszczesc

czepiam sie czy to normalne - ocencie prosze

Polecane posty

chodze czasem z chlopakiem do jego kuzynki i meza, maja male dziecko, wiec wypada mu cos kupic. wydawalo mi sie ze powinnismy kupowac razem skoro razem chodzimy, on nie chce zebym sie dokladala bo to jego rodzina, ale tez woli kupowac z mama, mimo ze on placi (mama nie finansuje ) i ostatnio... powiedzial ze kupil juz cos z mama dla tej malej a chce zebym tam z nim poszla... chce mu powiedziec ze jak kupil z mama to niech z mama sobie tam pojdzie, ale pewnie glupio mu z mama isc... nie jest to jednorazowa sytuacja, on wie ze chcialabym robic razem wiecej takich zwyklych rzeczy (np. tego typu zakupy), raz tylko udalo mi sie go namowic zebysmy razem kupili cos w prezencie jak szlismy w gosci, doradzilam, nie naciskalam co ma kupic, wydawalo mi sie ze byl zadowolony, a teraz znowu z mama...

niech ktos sie wypowie...

Gość darius 541
Zmień faceta . Mam kuzyna ktory ma prawie 28 lat a mama mu obiadek pod nos podstawia i plecy myje. Nie warto chodzić z kimś kto nie może oderwać sie od mamy z całym szacunkiem dla Niej . Dla mnie to żałośne że wybiera mame zamiast Ciebie.JEśli mam dziewczynę to z nia staram sie robić wszystko , choćby zakupy bo to pomaga poznać przyszłego partnera , a do tego starałbym się jak najwiecej czasu spędzać z Tobą .Bo to fajny pretekst żeby doradzić coś . Pozdrawiam