Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VKEJCBNJDBC JSC JNC KSCN MS

NA CZYM POLAGA SEKRET NAUKI I OPANOWANIA JĘZYKA

Polecane posty

Gość VKEJCBNJDBC JSC JNC KSCN MS

ANGIELSKIEGO? NA CZYM POLEGA SEKRET JEGO DOKŁADNEGO POZNANIA/NAUCZENIA? CHODZI O DOBRE PRZYSWOJENIE WSZYSTKICH CZASÓW I POTEM POZNANIE SŁOW I DOPASOWYWANIE ICH DO CZASU,W KTÓRYM BĘDĄ UŻYWANE?

Gość mąż ma w szwecji rodzinę,
jest tu ktoś?

najlepiej działa wyjechanie do obcego kraju gdzie mówią w tym języku. To jest ten sekret,bo jakoś można sie uczyć języka w szkole 10 lat i góno umieć,a gdy ktoś wyjeżdża za granicę już po 2 miesiącach prawie całkiem wszystko umie. I to niezależnie od wieku. Może na początku jest im ciężko ale coś sie tam takiego dzieje,nie wiem osłuchują się,zaczynają orientować to jest ten sekret.

gdy ktoś wyjeżdża za granicę już po 2 miesiącach prawie całkiem wszystko umie. tak, nagle ktos zostaje cudownie olsniony i po 2 miesiacach zaczyna mowic jak prawdziwy anglik

to samo napisałyście dziewczynki w jednym prawie czasie;)co potwierdza Wasza tezę:)

właśnie tak. Niejedna osoba mi to mówiła a trochę ich znam wyjeżdżających za granicę. Może nie dokładnie 2 miesiące ale jednak szybko,znacznie szybciej niż idąc do jakiejś szkoły chyba że ktos unika tam ludzi ale raczej wyjeżdża się za granicę żeby sie rozwijać

wprowadzasz ludzi w blad, nie mac im w glowie!!! Chyba 10 lat nauki w PL na prywatnych kursach, a potem wyjazd i za 2 mies mozna utrwalic wiadomosci, a nie wyjechac z zerowa znajomoscia jezyka i zacza gadac po 2 miesiacach.

Gość sekretem jest ruszenie tyłka
sprzed kompa i wzięcie się do roboty: nauka, ćwiczenia - potrzeba czasu i tyle. Nie nauczysz się języka w parę tygodni.

ale chodzi mi osekret jego poznania,głowny trzon--wydaje mi się,ze sa to czasy,potem opanowanie słowek i dalej jakos pojdzie. Pisownia nie jest trudna. Generalnie angielski nie jest trudny;)

Gość nsakfnskldnflkdsnf
ogladaj bajki po angielsku z tekstem rowniez po angielsku

jak mi zaproponowali 2 poziomy w speak up za 1560 zł +koszt podręczników to zwątpiłam:O :O Sama sobie przypomne regułki,poczytam teksty,słowka i oswieżę język,. Ponadto zamówię sobie ta metode 1000 najczęsciej uzywanych słow--dostęp na 3 mies kosztuje ok 160 zł--a to juz nie 1560. KUPA FORSY

Gość jowita w parku
zadnych krsow jak wyjechalam do anglii po 11 latach nauki w liceum studia i rozne kursy z empikiem wlacznie i co?????? i gowno umialam, umialam gramatyke i 5000 niepotrzebnych slow dopiero jak tu przyjechalam po pol roku zaczelam mowic tak jak oni mowia . pierdole kursy a zwlaszcza speak up ktory jest wyciaganiem pieniedzu znam osoby co z zerowym ang tu przyjechaly i po dwoch latach mowia calkiem dobrze tyle ze pisac i czytac nie potrafia at all

Gość jowita w parku
to ja ci 1000 najczesciej uzywanych slow moge za darmo podac

Gość elizka)poz
mnie speak up akurat pomógł, oczywiście wszystko zależy od własnego zaangażowania, ale wcześniej miałam ogramny wstręt do angielskiego, dopiero tu mi pokazano że można trochę inaczej niż w szkole się uczyć. lektor robił tak ciekawe zajęcia warsztatowe, że miałam rzeczywiscie ochotę uczyć się języka, sama w domu robić ćwiczenia i oglądać filmy czy seriale po angielsku. czasem dobry nauczyciel potrafi dużo zdziałać...

Gość malinowamambaa:)
speak jest super, ma duzo promocji i fajne zajęcia, poza tym jest klub słuchacza i naprawde sporo można poćwiczyć angielski bez żadnego wyjazdu :)