Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka i milutka

Seks przerywany w polowie-kafeteria

Polecane posty

Gość Milutka i milutka

No wlasnie moj chlopak przerywa seks w polowie, nigdy nie mam orgazmu i on tez. Dlaczego tak jest? Wy tez tak robicie?

Gość a czemu????
przerywa???

Gość Milutka i milutka
No wlasnie nie wiem czemu przerywa, zapytalam go to sie usmiechnal i nawet nie bylo rozmowy. A co robi no nic w sumie przytula sie albo odwraca i spi. Elena-przesladujesz mnie czy co:-)?

Gość bo ponieważ
heh w połowie dla ciebie - bo on już pewnie skończył.

Gość Milutka i milutka
Nie jestem doswiadczona w tych sprawach i nie wiem kiedy skonczl kiedy nie, ale jak uprawiamy ten seks jest normalnie i powoli zwalnia az w koncu sie zatrzymuje i jeszcze jest we mnie z pol minuty bez ruszania sie i potem wychodzi i to oznacza ze sie spusil? Nie wiem naprawde

Gość bo ponieważ
Raczej tak. A jak odwraca się i zasypia to na 100% się spuścił. Nie używacie gumek? Wtedy łatwo byłoby to sprawdzić

Gość bo ponieważ
Skoro jesteś niedoświadczona to nie przeżyjesz orgazmu ot tak. Kobiety muszą się orgazmu uczyć. Zwłaszcza jeśli wcześniej uprawiały masturbację, bo są przyzwyczajone do innego sposobu pobudzania.

Gość bo ponieważ
Każ mu założyć gumkę i zobaczysz czy było tak jak zawsze - jeśli gumka pusta to może znaczyć że jest prawiczkiem i nie potrafi dojść, bo np. jest przyzwyczajony do mocnego ucisku podczas masturbacji. Pochwa aż taka ciasna nie jest :) wbrew pozorom to dość często się zdarza początkującym.

Gość Milutka i milutka
No wlasnie odwraca sie albo przytula i zasypia. A on nalezy do tych wlasnie dobrze doswiadczonych,mial nie jedna dziewczyne. Nie uzywamy gumek wiec tego nie sprawdze, tak wogole to wogole sie nie zabezpieczamy, ja nie chce brac tabletek bo jestem za mloda chyba, a on nie chce gumek i stanelo na niczym. Niby mowi tzn mowil ze sie nie spusci, bo ne chce mi zmarnowac zycia ale... Nie dawno zaczelam z nim wspolzycie wiec jeszcze nie wiem czy bylabym w ciazy ale to jest nie mozliwe, jejku teraz mam motylki w brzuchu.

Gość bo ponieważ
Nie rozumiem. Na tabletki jesteś za młoda a na ciążę nie? Przecież nawet jak się nie spuści, to z penisa cały czas wycieka preejakulat - taka przeźroczysta ciecz w której też są plemniki i można w ten sposób zajść w ciążę. nie chce gumek to przystopuj mu seks - chyba że wolisz biegać z wózkiem.

Gość Milutka i milutka
I od tego co wycieka mu z penisa tez mozna zajsc na 100% w ciaze?????

Gość Milutka i milutka
I od tego co mu wycieka z penisa tez mozna na 100% zajsc w ciaze?????

no to kurna pisz jasniej, mitomanko! sex przerwany w polowie- bez jego wytrysku! czy seks za krotki dla ciebie??:O to sie chyba jakis palant pod dziewczyne podszywa...:O

Gość Milutka i milutka
No napisalam chyba jasno w polowie seksu on po prostu zwalnia i wychodzi ze mnie. I nie jestem zadnym palantem co podszywa sie pod dziewczyne nie mam na to czasu

Gość Milutka i milutka
No nie wiem jak to napisac przeciez wiadomo o co chodzi

Gość Milutka i milutka
No nie wiem jak to napisac przeciez wiadomo o co chodzi

Gość Milutka i milutka
Moze malo prawdopodobne ale prawdziwe, rozne ludzie maja historie, a jak ty nie wiesz o co mi chodzi to trudno twoj problem jakos byly tu osoby ktore umialy normalnie napisac a jak ty tego nie umiesz to ...

Gość Milutka i milutka
Ja 16 a on 26. Juz jestem naszykowana na krytyke wiec wal smialo

gdyby to nie byla prowokacja od razu bys odpowiedzial/la(??) co gorsza tu naprawde moga zajrzec mlodzi ludzie i przeczytac te bzdury...

kupy sie to wszystko nie trzyma... jesli to prawda a nie zgryw jakis, dla wlasnego dobra odpusc sobie seks! bo przy twoim poziomie uswiadomienia dojdzie do jakiegos dramatu, ktorego bedziesz zalowac przez reszte zycia!

Gość Milutka i milutka
To nie jest zadna prowokacja! Ile razy mam to powtarzac, i nie sa to zadne glupoty tylko tak jest naprawde nic sobie nie wymyslam. A ja wlasnie nie wiem czy sie spuszcza czy nie, niby mowi ze nie ale przy tym tez sie smieje wiec nie wiem. Wkurza mnie to jak sie zachowuje chodzi mi teraz wlasnie o to przerywanie, nie wiem dlaczego tak robi

,,I od tego co mu wycieka z penisa tez mozna na 100% zajsc w ciaze?????'' witki opadaja po prostu! tak mozna od tego zajsc w ciaze! ja pierdykam...!:O