Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka i milutka

Seks przerywany w polowie-kafeteria

Polecane posty

Gość ooooooj tam oj tam
jak jest sex moze byc i ciąża,to nie jest tragedia dla mnie ciągle jest tragedią to,ze on o Ciebie nie dba mój KAjak dbał ,starał się a nie odwrcał sie dupskiem spac

Gość ja tez mysle przyszłosciowo
i jestem za rozmnazaniem,bo ktoś musi robic na moja emeryturę

Gość Milutka i milutka
Dzieki elena-tylko ty tutaj w miare piszesz. A z tym testem to poszlabym i kupila ale sie wstydze

,,i jestem za rozmnazaniem,bo ktoś musi robic na moja emeryturę'' sama sobie zarabiasz na emeryture!

Gość ja tez mysle przyszłosciowo
nie ja nie:O nie rozmnożyłam się;) i co ze 16 scie ma latek,skoro chce sie bzykac to musi brac pod uwage i to,test kupisz w rossmanie samoobsługa tam jest

Jeśli nie chcesz do apteki idź kup w tesco i zapłać w kasie samoobsługowej... a chłopaka masz naprawdę ciekawego ..

Gość a dlaczego ma..
.. się wstydzić uprawiać anal? wiekszość kobiet uprawia anal - przynajmniej na tym forum

,,się wstydzić uprawiać anal? wiekszość kobiet uprawia anal '' chcialbys palancie! poza tym to dziewczyna 16 lat!:O

Gość a dlaczego ma..
elena k. bez przyszłych pokoleń efekty twojej pracy byłyby coraz mniej potrzebne, więc kolejni ludzie traciliby pracę, ty też i nie miałby cie kto obsługiwać na emeryturze

Gość ...sodąąąąąąąąąąą
Stary bułgarski sposob soda oczyszczona nasiusiac! bedzie piana ciaza nie ma pijany nie ma ciazy 100% :)

Gość a dlaczego ma..
"chcialbys palancie!" to co może wpisy na tym forum to podszywy facetów? w dużej części na pewno, ale dużo kobiet uprawia to i nie zaprzeczaj, co ma do tego wiek? uważam, że 16 lat nie do konca jest własciwe do seksu klasycznego, a poza tym twoim zdaniem anal jest od ilu lat?

Gość a dlaczego ma..
no to jeśli jest za dużo ludzi może trzeba popularyzować anal?

Gość ...ale powikłaniem
poanalnym jest rak odbytu a ostatnio zawrzało w medycynie bo sex oralny =rak jamy ustnej chodzi o wirusa hpv jesli nasz partner ma to ...ni tylko moze sie skonczyc nadzerką a potem rakiem macicy ale tez rakiem jamy ustnej choc facet tez moze sie zarazic..od kobiety...