Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Metal 666

Hahahahah co niektóre kobiety widza w metroseksualnych facetach ????

Polecane posty

Gość Black Metal 666

Wygłupiałam sie dziś z moim chłopakiem i patrzymi - idzie taka metroseksualna pizdeczka z torbą przewieszona przez ramie podchodze do niego z chłopakiem unosze pięśc do góry że niby chce go uderzyć mówie mu "dawaj komórke chuju!" a on prawie sie zesrał ze strachu i chciał nam na serio dac komórke :D :D WYSTRASZYŁ SIE MNIE :D :D :D Co niektóre kobiety widza w takich metroseksualistach, nie kapuje :D

Gość .e.s.p.
Ja na ten przykład nie widzę twojego mózgu

Gość METRO KOKS 185cm 120kg
ja bym ci przypierrdolił i odrazu tego twojego fagasa

Gość Black Metal 666
zabolało? co takie oburzenie? przeciez to on powinien sie wstydzić :classic_cool:

Gość jhjkhjk
co widzą? dużo bo chociaż mają mózg czego tobie brakuje pizdeczko

Gość jhjkhjk
czego mają sie wstydzić? popatrz sobie kurwo w lustro czy taka idealna jesteś spuchnięta gębo

Gość derleyy
naucz sie szacunku do ludzi, jakbym ci zayebał to byś na drugi koniec miasta poleciała

Gość fghgghf
pewnie jestes babochlopem i przestraszyl sie baby z wąsami

Gość Black Metal 666
oburzyłyście, zwyzywałyście, a teraz odpowiedzcie sobie same na pytanie czy w przypadku realnego zagrozenia taki metroseksualny facet was obroni. :classic_cool:

A teraz mała analiza tej prowokacji: dwie agresywnie zachowujące się osoby, wyglądające jakby miały uczulenie na wodę podchodzą do samotnego przechodnia i lalunia, zachowująca się jak ćpunka szukająca fantów na narkotyki, grozi pięścią. Kto normalny by się nie wystraszył?

Zasada jest taka, żeby tego typu ludzi nie prowokować - równie dobrze mogła mieć nóż, a raczej nie bawiliby się tak w miejscu publicznym.

Chodziło mi o to, że nie bacząc na to jak bardzo płacze po swoim fagasie wziąłbym ją za włosy, kilka razy walnąłbym jej kutasem po czole i spuściłbym się wydając zwierzęce odgłosy i kierując strumień spermy w jej otwarte oczy.

Gość Marne prowo....
Jednym słowem patologia :D Ciekawe jak ty wyglądasz? Już to sobie wyobrażam; zarośnięty babochłop :) O wiele bardziej wole metroseksualnych mężczyzn od 'metali'. :P Metal nie ma u mnie żadnych szans. Naucz się lepiej szacunku szlamo, dresiaro z blokowiska. Ten facet pewnie wyglądał lepiej od ciebie, plebsiaro. Widać co sobą reprezentujesz i jak traktujesz innych ludzi. Gdybym tam była odrazu przyjeb**abym ci z półobrotu.

Gość Marne prowo....
Chodze na siłownie, od niedawna trenuje aikido.

Gość kokojoi
niektóre chcą mieć spokój ten twój za parę lat będzie cie lał i ciekawe komu będzie do śmiechu:D