Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Moje objawy i dziwne samopoczucie

Polecane posty

- Boli mnie głowa - Chce mi się płakać - Nic nie robie mimo to jestem zmęczony - Nic mi się nie chce - Chce mi się spać jednak nie moge zasnąć

Gość Marzenia się spełniają_*
depresja i za dużo czasu przed ekranem

Gość jeśli to
objawy tylko sezonowe, np. teraz jesienne, to na 100% masz SAD, jeśli napadowe, to STRES. W necie znajdziesz na ten temat opracowania, adres: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Mariolka . . aaaaaaaaaa
Moim zdaniem brak Ci kobiety i sperma Ci wali pod dekiel, buahhha. Rada: kup se w seksszopie sztuczną cipkę lub całą lalkę, uprawiaj systematycznie seks, a rozładowując energię seksualną pozbędziesz się cierpień. Jeśli nie stać Cię na takie gadżety lub kobietę, to rób to własną rączką, czyli w slangu młodzieżowym "wal konia". No, jakbyś się też zajął jakimś sportem w pocie czoła, zamiast siedzenia przed kompem, to nie miałbyś czasu na pierdoły i debilne żale. Ile Ty "debilu" masz lat?

Gość Mariolka . . aaaaaaaaaa
co ja na to? a język masz zdrowy i sprawny,nie jesteś czasem po wylewie? zatem możesz to robić językiem i ustami. Podczas minety możesz się też dobrze zasapać i spocić z pozytkiem dla Twojego zdrowia. Ręczę, że jak tym sposobem mnie doprowadzisz do 3. orgazmów, to zaśniesz jak trusia. i nie będziesz miał czasu na siedzenie przed kompem i marudzenie. 🖐️