Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didi 08

Co mam robić wyrazcie swoje zdanie!

Polecane posty

Gość Didi 08

to tak... mam narzeczonego bardzo go kocham...on mnie tez ale jest taki problem ze on sie nie stara.. to ja musze organizowac wyjscia do kin do restauracji... mam dosc musze nawet sie prosic o durny spacer czy kwiatka (kwiatka dostałam po 9 miesiacach marudzenia ze fajnie by bylo gdybys zrobil cos co robiles na poczatku zwiazku np. zabrał mnie na spacer) nie chodzi mi o rzeczy materialne bo polozenie sie do lozka przy swiecach i romantyczniej muzyce nic nie kosztuje..:( teraz napisal mi ze mam sie zastanowic czy chce z nim byc bo on chce i mnie kocha ale nie potrafi wytlumaczyc czemu tak robi! hmm...?? pomozecie?

Gość ciril
teraz napisal mi ze mam sie zastanowic czy chce z nim byc bo on chce i mnie kocha ale nie potrafi wytlumaczyc czemu tak robi! hmm to on:) powinien sie zastanowic czmeu on tak robi..musi wyeliminowac zrodlo problemu z kims fajnym zawsze cche sie byc. On tez pewnie o tym wie. Wiec chyba szala u niego jest nie u ciebie

Gość Didi 08
niby o tym wie.. ale jak mam mu wytłumaczyc ze kobieta potrzebuje czegos wiecej niz siedzenia w domu i ogladania tv wiem ze po pracy moze byc zmeczony ale ja chce isc na spacer a nic biec maratonn :D