Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalaallaaa

Która lubi ten film

Polecane posty

Gość alalalaallaaa

co właśnie leci na tvp2 ?

Gość gluck:):)
a ciezko napisac tytuł????

Gość alalalaallaaa
Jak widzę te kolory tą scenerię to wyobrażam sobie jaką frajdę i zabawę miała cała ekipa w trakcie zdjęć i myślę że przyjemnie sie to ogląda,widziałam na dużym ekranie..:)

Gość alalalaallaaa
mamma mia

No co wy, to jakieś irytujące badziewie, na dodatek ja jestem mocno zniesmaczona fabułą - matka bohaterki kopulowała na wakacjach ( w ciągu kilku dni) bez zabezpieczenia z trzema przygodnie poznanymi facetami, nie wiadomo z którym zaszła w ciążę i przez 18 lat nie pofatygowała się, żeby to sprawdzić :O Ale ja staroświecka jestem :P

Gość alalalaallaaa
Ten film łączy pokolenia swą fabułą. Pokazuje że puszczanie się nie jest takie straszne jak piszesz powyżej i wcale nie musi być związane z brakiem moralności-na ogół nie jest. Matka dziewczyny jest taką wymarzona mamą. Udało im się zrobić ten film tak nierozpisując się w skrócie.

Gość alalalaallaaa
A ta historia kobiety pięknej silnej z młotkiem zestawem narzędzi reperującą każdą rzecz samodzielnie i opiekującą się starszą pania która póżniej zostawia im w spadku swój dom przypomina mi pewną matke i córkę które znam w życiu prywatnym.

Gość fkkjlhk.hn/lj/;
"pokazuje ze puszczanie nie jest takie straszne" no ja to bym nie chiala wiedziec ze moja matka sie puszczala z niiewiadomo kim i moim ojcem moze byc gienek spod monopolu :O:(

Gość alalalaallaaa
Nie no pewnie! Ale ona się z bylekim nie puściła. Poprostu poznała trzech wyjątkowych mężczyzn w tym samym czasie. Też tak miałam-gdyby mi się to przytrafiło to o czym miałoby to świadczyć o tym że się puszczałam? Nie O tym że przyszła na mnie pora i w końcu spotkałam na swej drodze ojca swoich dzieci-a to że u mnie inaczej się to potoczyło i że poznałam który to a z dzieckiem poczekaliśmy troche i razem je wychowujemy -to nie każdy ma tyle szczęścia.

Gość alalalaallaaa
Ta scena zajebista na ślubie!

Gość alalalaallaaa
To się nazywa spontan

Gość alalalaallaaa
Wyszła za Bonda.

ten film to jest ładunek słońca, energii, muzyki, humoru - przestańcie go rozkminiać tylko się tym cieszcie:)

Gość alalalaallaaa
Ja gram na forexie jeszcze w tej chwili i jest on ukojeniem nerwów W zasadzie to poszukuje takiego tła dla chwil spędzonych na handu. Lepiej mi się wtedy myśli i więcej zarabiam.

Gość alalalaallaaa
Ale na Bonda to bym sobie poszła. A ktoś juz był z dzieckiem na żółwiku samym?

Gość niesmaczne
alalalaallaaa ty puszczalska wiesniaro :( "poznala 3 wyjatkowych mezczyzn" i kazdemu rozlozyla nogi. Tak to jest wlasnie puszczalstwo i brak moralnosci. "wyjatkowi mezczyzni" tez mi cos buhahaha i tak, ty tez sie puszczalas, nie jestes wyjatkiem🖐️

Gość naprawdę naprawdę
a co to za film?