Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylamarylamaryla

Zostawił mnie - jak sobie radzić

Polecane posty

Gość marylamarylamaryla

Już jakiś czas od rozstania minął. Staram się żyć dla siebie. Nie płaczę. Wiem, że jestem silna. Ale... No właśnie musi być jakieś "ale". Na początku chciałam z nim rozmawiać i rozejść się w przyjacielskich stosunkach, pomimo tego jakim był draniem (powiedział, że się odkochał i znalazł sobie inną na kilka dni przed ślubem). Liczyłam, że może kiedyś z tego zostanie chociaż przyjaźń. Jednak podczas każdej z rozmów słyszałam coś o niej (znali się miesiąc). Gdy w końcu ich razem spotkałam, stwierdziłam, że nie dam rady i nie chcę go w ogóle znać. Ale teraz moje serce znowu się martwi o niego, a mój rozum każe mi go nienawidzić. Jak sobie z takimi mieszanymi uczuciami radzić?

Gość peteradreas
Mam to samo . Ona mnie zostawila . Mimo tego ze ja strasznie mocno kochalem . Teraz bardzo czesto jestem zmuszony ja widywac z innym . Sam nie wiem co robic . Z jednej strony nadal ja kocham z drugiej obrzydza . A jej nowego moge zniszczyc to taki tylko biedny chlopaczek . Ale nic nie robie czekam az mi przejdzie . Najgorzej ze juz mialem spokoj ale im czesciej ja widze z nim tym gorzej jest . Nie wiem chyba trzeba poprostu znalesc sobie inna osobe

Gość marylamarylamaryla
No ja na razie nie szukam- boję się, że nie zaufam drugiej osobie. Człowiekowi, który mnie tak strasznie okłamał, ufałam najmocniej, w sumie to była jedyna osoba, której ufałam w 100%.